Doi foști jucători trecuți pe la Dinamo nu sunt de partea lui Sorescu, iar unul dintre ei da dreptate suporterilor

 


„Probleme sunt vechi și de demult. Așa se întâmplă când nu există organizare și, bineînțeles, totul pleacă de la bani. Nu știu dacă este un lucru normal


Eu cred că nu trebuia să ajungă jucătorul acolo, trebuia să-și vadă de treaba lui, știind că există o tensiune foarte mare între suporteri și jucători. Trebuia să acționeze altfel, dar probabil că el s-a gândit că va rezolva problemele, pe care ei le traversează în ultima perioadă.


Dar uite că s-a întâmplat un lucru neplăcut. Gesturile acestea trebuie evitate și calmate, într-un fel, pentru că echipa n-are nevoie de așa ceva.


Astea se întâmplă la echipe mari. Și noi am avut probleme, în trecut. Să nu uităm că au venit și au aruncat cu vopsea pe mașini. Au mai intrat și peste noi în vestiar, dar atunci noi ne băteam la campionat”, a declarat Florentin Petre, conform  Fanatik.


Tamaș spune că astfel de evenimente se pot întâmpla oriunde: "Eu mă uit la toate, ca pe vremuri, când era un campionat mai puternic și mă uitam la toate meciurile. Așa și acum, mă uit la toate meciurile. Mă uit și la Dinamo, m-am uitat și aseară.


E dezamăgire. Eu nu comentez astea cu suporterii, cu jucătorii, astea se pot întâmpla oriunde, se întâmplă în toate țările. Au și ei dreptate, vin, sunt nervoși", a spus Tamaș, conform  Digi Sport


sursa foto: Sport Pictures

Comentarii