Unde va face cantonamentul Dinamo. Si fotbalistul care se auto-propune la Dinamo

 

Ce se va întâmpla cu echipa Dinamo până la reluarea campionatului Flavius Stoican: Dinamo va face cantonamentul la Săftica

Potrivit surselor ProSport, Dinamo nu are resursele financiare necesare pentru a organiza un  cantonament în țară, astfel că va rămâne la baza sportivă proprie în această iarnă.


Totodată, un alt factor important în decizia de a rămâne la Săftica pentru pregătirea de iarnă este timpul foarte scurt până la reluarea campionatului, conform prosport.ro


Viața ivorianului care a stat 3 ani la Dinamo: „Aș reveni cu mare plăcere la voi”


Anoh Apollinaire Attoukora Sfondo s-a născut în Coasta de Fildeș, în Adjamé, o comună aparținând capitalei economice Abidjan. Cu selecții în reprezentativele U17 și U19 ale Cote d’Ivoire, mijlocașul s-a făcut remarcat la Stella Club d'Adjamé, o echipă din campionatul intern, de unde a și făcut pasul spre Liga 1.

„Am venit în România în 2007, când aveam 18 ani. Când am ajuns la Dinamo, am început la echipa a doua. Abia după un an am avut șansa să fac pasul la prima echipă. Din păcate pentru mine, am jucat un singur meci, cu Pandurii, apoi m-am accidentat. Dar am jucat mult la echipa a doua. 

Mircea Rednic a fost cel care a insistat să mă aducă. Țin minte că a venit să mă vadă în timpul unui turneu internațional care avea loc în Franța. Într-adevăr, am muncit foarte mult pentru a-mi câștiga un loc în echipă, dar, din păcate, nu am avut șanse să joc pentru a-mi arăta calitățile. 

Prietenii mei apropiați erau Ze Kalanga, George Blay și Zie Diabate.

- Anoh Attoukora, fost mijlocaș Dinamo

„Să fiu sincer, în tot timpul petrecut la București, nu am frecventat cluburile de noapte. Eram încă foarte tânăr și preferam să mă concentrez pe fotbal. Am amintiri foarte frumoase din România. Drept dovadă, m-am și întors acolo.

Încă joc fotbal, la un club din sud-vestul Franței. Aș reveni cu mare plăcere dacă aș primi o ofertă din partea lui Dinamo sau din partea oricărui alt club," conform gsp.ro

- Anoh Attoukora, fost mijlocaș Dinamo


Comentarii