Dinamo, văzută ca favorită la baraj. De asta depinde menţinerea echipei în Liga 1

 Dinamo, văzută ca favorită la barajul pentru menținerea în Liga 1

"Poate se va reveni. Într-un an de zile, dacă se rezolvă situația care este acolo, domnul Badea va ceda. 

Eu zic că Dinamo este favorită la baraj indiferent de adversar. Preasiunea e mare pentru că trebuie învățați să câștige. Ei nu mai știu să câștige. Își caută scuze, tot timpul își găsesc motive. La baraj întâlnesc una dintre echipele care câștigă, care se bat să promoveze... A fost problema jucătorilor. Marea majoritate de acolo nu realizează ce responsabilități are când îmbracă tricoul lui Dinamo", a declarat Ioan Andone pentru "Ora Exactă în Sport". 

Dinamo, perioadă dificilă și din punct de vedere financiar! Urmează trei luni critice.

In condiţiile în care următoarea tranşă din drepturi tv va fi încasată abia în luna iulie în aceste condiţii, conducerea "cainilor" solicită mai mult ca oricând aportul fanilor din DDB şi a sponsorilor pentru a putea strânge lună de lună banii necesari pentru plata salariilor atât la echipă, cât şi oamenilor de la club.

Bugetul de salarii de la Dinamo este de aproximativ 150.000 de euro lunar, conducerea lui Dinamo ar trebui să aibă la dispoziţie aproximativ 500.000 de euro ca să poată menţine plăţile la zi până la următoarea tranşă din drepturile tv, care nu este sigur dacă o să vină sau nu.

De asta depinde menţinerea echipei în Liga 1.

 Foarte mulţi jucători au contracte până la 30 iunie 2022 cu clubul şi chiar dacă nu vor continua la 

Dinamo, clubul va avea nevoie de jucători plătiţi la nivelul primei ligi, adică bugetul de salarii va fi cam acelaşi, potrivit Fanatik 


Comentarii