Când vor veni noi acţionari la Dinamo

 Dinamo s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la FC Botoșani, în etapa a opta din play-out.

Dinamo a reușit a treia victorie consecutivă în Liga 1, după ce a învins-o în deplasare pe FC Botoșani, scor 3-2

”Fălcosul” a vorbit şi despre problemele din jurul siglei şi a punctat că proiectul noii arene ar putea fi salvarea lui Dinamo, deşi acesta ar urma să fie gata de abia peste trei ani.


Când spune Ioan Andone că vor veni noi acţionari la Dinamo

”(n.r. despre siglă) Asta nu o mai înţeleg acum, eu ştiam că totul e la domnul Badea, acum ce a intervenit acolo între conducerea actuală a lui Dinamo şi domnul Badea, pentru că domnul Badea rămâne dinamovist.


Acum nu au ce să facă, trebuie să schimbe sigla, trebuie o nouă identitate. O nouă identitate, care trebuie să treacă şi prin perioadele astea, nu cred că se vor rezolva lucrurile şi va fi stabilitate la Dinamo, că se va reveni la ce a fost înainte.


Eu cred că investorii vor apărea când se va începe noul stadion şi se va termina, pentru că ai altă emulaţie în momentul în care ai un stadion nou, oamenii... vine lumea cu drag la stadion, o să fie un stadion în centrul Bucureştiului şi sunt convins că poţi să te gândeşti la nişte investitori care să îşi facă un plan de lungă durată, ca Dinamo să revină şi să se bată pentru cupele europene”, a declarat Ioan Andone, pentru Orange Sport.

Comentarii