Cine a zis ca nu ii este teamă de absolut nimeni și nimic. Singurul obiectiv rămas pentru Dinamo în acest final de sezon

 


Dinamo continuă să traverseze o perioadă agitată din punct de vedere sportiv, iar dinamovistii lui Dusan Uhrin au emoții în ceea ce privește rămânerea în Liga 1 și din sezonul următor.

Singurul obiectiv rămas pentru Dinamo în acest final de sezon este urcarea unui loc în clasament, până pe șapte din play-out, poziție care i-ar aduce, cel puțin pe hârtie, un adversar mai facil la baraj.

Pentru mine e important să-i prepar, sunt focusat pe antrenamente. Am câștigat 5-1, dar nu sunt mulțumit că am luat gol. Apoi, am jucat cu un om în plus. Apoi, a fost 0-0 la pauză. E bine că am câștigat, dar trebuie mai mult"


„No comment (n.r- dacă se gândește și el la plecare, precum unii elevi de-ai săi). Nu este întrebare pentru mine, vreau să mă concentrez aici, la munca mea la Dinamo. Vă rog nu mă întrebați despre mine, am spus-o deja de zece ori până acum"


„Acum, depinde de jucători dacă vor evolua la baraj, o luăm individual. Nu știu contractele lor, ca să realizez dacă pleacă 17 sau nu"


„Am văzut și eu meciurile primelor patru echipe, este o competiție tare. Toate formațiile de acolo joacă bine, liga a doua, mă refer la primul grup de sus, au o evoluție de apreciat. Dacă mi-e teamă? Nu mi-e frică de nimic! 

Ehmann a vrut să plece, acum e la echipa a doua. Eu mă bazez doar pe jucătorii care vor să rămână, să continue aici Dusan Uhrin, antrenor Dinamo


Uhrin: „Nici Lucescu nu vorbește rusa"

„Dacă aș începe să vorbesc română, atunci sigur nu m-ați înțelege. Ceha nu e limbă latină, de aceea mi-e mai greu. Nu l-am auzit niciodată pe Mircea Lucescu vorbind rusă! Nu l-am auzit. Probabil, și lui îi este greu, deși a stat mai mult în acea zonă. 

Nu vorbesc română, nu m-ați înțelege. Nu pricep de ce alții sunt concentrați pe acest detaliu, eu nu sunt focusat pe munca lor!",a incheiat Dusan Uhrin potrivit GSP 


Foto: Sport Pictures

Comentarii