A dat de pământ cu Ionuţ Negoiţă: ”El a îngropat Dinamo!”. Un jucător de la Dinamo blocat de Dinamo în Liga 2?

 Ciprian Marica a dat de pământ cu Ionuţ Negoiţă

”El a îngropat Dinamo!”

"Am mai spus lucrul ăsta și am fost de multe ori interpretat sub diverse forme. Îmi mențin părerea, groparul lui Dinamo este Negoiță. Nu renunță nici acum, când Dinamo e pe moarte, să spună: 'Eu renunț la datoria mea, că e groasă și nu apare nimeni'. 

VIDEO - Răzvan Zăvăleanu a anunțat cine îi va lua locul antrenorului

Din păcate, nici acum, în al doisprezecelea ceas, nu vine să spună asta. Cum să mă contrazică dacă nu are dreptate? Dacă nu ai argumente, vii și jignești. Eu îți spun negru pe alb. Ai dat echipa unei neica nimeni fără să te intereseze. Asta nu e o echipă precum Urziceni, să zicem, e o responsabilitate socială față de oamenii ăștia. Acum tu ești principalul creditor, către tine are cele mai mari datorii și n-ai veni și tu să zici: 'Las datoriile, numai să salveze cineva echipa asta'.

El e în continuare acolo. Tu ai făcut cel mai mare rău și spui că are lumea cineva ceva cu tine. Asta e realitatea a ceea ce ai făcut tu la Dinamo. Eu am mai spus-o și o mai spun: Dinamo nu a intrat pe mâna fratelui care trebuia", a spus Ciprian Marica, la Ora Exactă în Sport.


”Situaţia mea rămâne incertă. Vreau să plec, îmi doresc să mă înţeleagă. Am încercat să le aduc o ofertă pe mine. Acum se negociază, se analizează bine oferta. Nu este o ofertă activă pentru ei. La momentul ăsta, cam atât valorez, cât a venit pe acea ofertă. Sper să mă înţeleagă, să mă lase să plec, pentru că asta e dorinţa mea cea mai mare. Nu vreau să fiu ţinut cu forţa.

Nu pot să spun de unde e oferta, dar e din România. Eu am restanţe. Numai în România nici în insolvenţă nu îţi iei salariul. Până în acest moment nu am avut restanţe salariale, de când a fost barajul, iar faptul că am retrogradat a dăunat foarte mult. În două săptămâni se fac trei luni de când am primit ultimii bani. Nu am nevoie de acei bani, nu mi-am depus memoriu. Sper să mă înţeleagă, sper să pot pleca.

Sper să ajungem la un numitor comun. În acest moment, ei mă evaluează conform cotei de piaţă, undeva la 250.000-300.000. Ei au înţeles că nu pot lua aceşti bani pe mine, deoarece echipa a retrogradat şi au redus acea sumă. Dar în acest moment nu au venit echipe care să achite acea sumă, deoarece nu am jucat 3-6 luni de zile. Nimeni nu dă banii pe un jucător care a stat pe tuşă atât timp. Am încercat eu să aduc alte variante. Mai am contract doi ani. Am vorbit cu Zăvăleanu. Sper să mă înţeleagă. Decât să pierzi un jucător gratis, mai bine iei nişte bani pe el.

Dacă depun un memoriu, nu o să fiu liber de contract. Au timp să achite banii, nu pot pierde aşa uşor un jucător. Nu se va întâmpla asta. Nu vreau să mă judec cu ei. Am avut un proces cu Dinamo. E foarte 

greu, nu ai nicio şansă ca jucător în România. Nu poţi câştiga. Clubul câştigă mereu. Răspunsul încă nu a venit la ofertă. Se analizeză. Mai aştept câteva zile. Am răbdare. Sper să pot pleca”, a spus Grigore, potrivit OrangeSport


Foto: Captură Digi Sport

Comentarii