Când va începe demolarea stadionului Dinamo

 CS Dinamo București a promovat în Liga a 3-a, după ce a câștigat barajul cu Venus Independența, scor 3-2 în tur și 1-0 în retur.

Echipa de fotbal de la CS Dinamo este antrenată de către Daniel Iftodi (54 de ani), iar Dănuț Lupu (55 de ani) ocupă funcția de team manager.

 Lupu, Dănciulescu, Marius Niculae sau Iftodi au deja diverse funcții în cadrul clubului susținut de MAI, iar ultimul personaj cu greutate prezent în anturajul echipei este Constantin Anghelache.

Anghelache a fost surpins sâmbătă seara pe stadionul din Ștefan cel Mare, unde, alături de Dănuț Lupu, a luat parte la fotografia de grup a jucătorilor care au promovat în Liga 3. 

„Am fost la meci, dar n-am mers la nicio petrecere. Eu am mai trecut pe la meciurile lui CS Dinamo și când era în Liga 4. Aseară am fost să văd ce joacă această echipă. Am făcut și poză cu ei, nu mă ascund, sunt un om transparent. Puteam să stau sus, dar m-am dus între oameni, că oamenii mă iubesc.

Înțeleg că au existat anumite discuții între domnul Zăvăleanu si domnul Ionuț Popa, dar n-au ajuns la o înțelegere. De ce? Domnul Zăvăleanu ar veni la CS Dinamo cu datorii de 8 milioane de euro, datorii care nu ar fi admise, potrivit GSP 


Demolarea stadionului Dinamo, întârziată până în toamnă

Singura veste bună pentru “roș-albi” este că vor avea un nou stadion.

"Un alt motiv pentru care am înființat echipa de fotbal este stadionul. Am declarat noul stadion pentru fotbal și rugby. Compania Națională de Investiții, după ce am predat amplasamentul, a licitat pentru studiul de prefezabilitate și fezabilitate, e o listă lungă de servicii pe care le-au solicitat dumnealor.

Mai au 40 de zile din licitație, după care 60 de zile execuția (n.r. – studiilor de fezabilitate). Apoi va trebui o hotărâre de Guvern pentru demolare. Cred că în toamnă putem să demolăm", a spus Ionuț Popa, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

sursa foto: GSP

Comentarii