Cornel Dinu îl distruge pe Țălnar, după „Jocurile Foamei de la Săftica”. FRF, gata să intervină dacă situația lui Dinamo se agravează

 

Despre Dinamo, echipă aflată într-o situație financiară extrem de delicată, Răzvan Burleanu spune că „urmărim situația cu mare atenție”.


„Cunoaștem situația financiară, ne-a fost comunicată din partea clubului. O urmărim cu mare atenție, astfel încât să putem interveni dacă va fi cazul”, a precizat președintele FRF, potrivit GSP 


"Nu știu ce caută derbedeul ăla acolo, escrocul ăla (n.r. - Cornel Țălnar). Este un escroc de profesie, care ne-a păcălit pe toți, pe Borcea, pe mine, pe Badea mai puțin că Badea era mai abil, nu prea îl primea.

Țălnar a fost unul dintre cei mai ajutați de mine, pentru că el a venit în 1977 la Dinamo, de la Alba Iulia, și eu niciodată nu m-am gândit la răul din oameni. Am luat doar partea bună. Nu mi-am închipuit că oamenii au mai multe fețe și mai multe posibilități de a spune un lucru în față și prin spate să îți bage chiar și cuțitul.

Trebuia să ne dea de gândit de atunci. El era un fel de între măscărici și bibeloul echipei. A avut calități, dar acestea au fost estompate de caracter.

Să îi dea Dumnezeu sănătate că așa cum l-am văzut eu la vreo 140 de kilograme foamea vine repede și el nu se gândește. Este un fel de Lică Sămădăul din “Moara cu Noroc” a lui Slavici. El nu se gândește decât la el.

VIDEO - Răzvan Zăvăleanu a anunțat cine îi va lua locul antrenorului


Joacă teatru frumos în față, dar în spate are interesul lui, al bietului țăran român. Și este un tip pofticios căruia i-a plăcut dintotdeauna mâncarea și care a avut mereu o viață lejeră", a spus Cornel Dinu pentru ProSport.


sursa foto: Prosport.ro

Comentarii