Cum poate Dinamo să evite desființarea. Cosmin Moți îl contrazice

 Primul amical al verii pentru Dinamo, în pericol să NU se joace la Săftica! 

Amicalul lui Dinamo cu Chiajna de sâmbătă dimineață, ora 10:00, e în pericol să nu se joace la Săftica, 

unde era programat inițial, fiindcă terenul e în proprietatea lui Ionuț Negoiță, fostul acționar al „câinilor”.

Există deja o variantă B, conform informațiilor GSP: ca partida să se dispute la Chiajna. Nu pe terenul 

central, întrucât acesta e în plin proces de înlocuire a suprafeței de joc - iarba sintetică va fi schimbată cu un gazon natural. 

Cum poate Dinamo să evite desființarea

Adrian Scarlatache, fostul fotbalist al lui Dinamo, a vorbit despre situația dificilă prin care trece echipa „câinilor” și a dezvăluit cum poate trupa din „Ștefan cel Mare” să evite desființarea.


„Eu am fost la Dinamo într-o perioadă foarte bună şi mie îmi e greu să cred ce se întâmplă, dar aşa ceva… Îmi pare rău, că am fost acolo de la şapte ani.


Să promoveze în prima ligă, că dacă nu o vor face în primul an cred că le va fi foarte greu. Faptul e consumat. Să mai venim acum sa dezgropăm morţii, ce a fost a fost. Probabil că trebuia să vorbească toţi atunci, nu acum după o lună.


Mult mai la îndemână ar fi să rămână în liga a doua şi să promoveze în primul an, altfel să o ia de la liga a treia, a patra va dura trei-patru ani”, a declarat Adrian Scarlatache, după remiza înregistrată de CS Mioveni cu Farul, potrivit Prosport

Cosmin Moți: ”E nevoie de un proiect de la zero”

Deși activează de 10 ani în Bulgaria, mai întâi ca jucător, acum oficial al multiplei campioane Ludogoreț Razgrad, Cosmin Moți rămâne unul dintre cei mai iubiți dinamoviști.

”Părerea mea personală e că Dinamo ar trebui să înceapă de jos. Să înceapă de la zero un proiect sănătos, în care să fie implicaţi şi fanii pentru că au ajutat foarte mult în ultima perioadă.

Cred ca e nevoie de un proiect de la zero, cum s-a făcut la Rapid e cel mai bun exemplu. Nu ştiu dacă se poate continua în Liga 2, dar e nevoie de un nou început curat, plecat de la zero”, a spus Cosmin Moţi pentru Antena Sport.

”Au fost greşeli din toate părţile, greşeli care se vedeau şi de afară. Cu schimbări de patroni, de preşedinţi, de antrenori, de jucători, eu cred că jucătorii nici nu se cunoşteau cu toţii între ei. A fost o degringoladă totală acolo”, a punctat Moți.

”Am început aici o treabă și nu mă gândesc să plec de la Ludogorets prea curând. Vom vedea peste câțiva ani unde ne duc drumurile și dacă mă voi întoarce la Dinamo”, spunea Cosmin Moți, în vara anului trecut.Comentarii