Dinamo a anunțat unde vrea să joace meciurile de pe teren propriu

 Adrian Cefalan, detalii despre noul stadion Dinamo

„Urmează, în jurul datei de 25 iulie, să se depună de către proiectanți ofertele pentru realizarea studiului de fezabilitate și a documentațiilor conexe, să vedem câți ofertanți se vor înscrie. După o lună, o lună și jumătate o să avem și câștigătorul, apoi mai rămâne o săptămână pentru eventuale contestații.

După semnarea contractului și finalizarea studiului de fezabilitate o să aflăm datele legate de viitorul stadion, capacitatea, designul etc.

Ăștia sunt pașii, studiul de fezabilitate, apoi mergem pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, până la obținerea hotărârii de guvern”, a transmis Adrian Cefalan, pentru Playsport.

„Am spus și în cazul Giuleștiului, pentru că s-a făcut această paralelă cu Ghencea și au existat acele întârzieri. Stadionul din „Ștefan cel Mare” este poziționat în zona centrală, sunt restricții de circulație, este destul de departe de centură, practic pe acolo intră camioanele care aduc materialele și trebuie să strabată mare parte din oraș.

La Ghencea, centura era aproape, în plus am ridicat acolo stația de betoane, în proximitatea șantierului. Trebuie răbdare”, a mai spus Adrian Cefalan.

Dinamo a anunțat unde vrea să joace meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor.

”Nu e sigur cu Giurgiu, sunt ceva discuții, dar noi vrem neapărat să rămânem în București!”, a spus Zăvăleanu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.


Răzvan Zăvăleanu: ”Arcul de Triumf, cea mai frumoasă variantă”

”Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile?”, a spus Ciuclea, zilele trecute.

”Nu-l cunosc pe domnul Ciuclea, nu știu cine este”, a reacționat Zăvăleanu.

”Arcul de Triumf ar fi cea mai frumoasă variantă. Sunt tot felul de discuții, niciuna nu s-a apropiat de final”, a mai spus Zăvăleanu

VIDEO - Răzvan Zăvăleanu a anunțat cine îi va lua locul antrenorului

Comentarii