Gică Mihali a dat noi detalii despre plecarea de la Dinamo

 „A fost o perioada dificilă pentru mine, pentru că a fost un eșec mare. A fost un sezon greu, dar eu am încercat să dau tot ce am avut mai bun și consider că am făcut tot ce am putut.

Nu toată lumea s-a ridicat la nivelul meciului. Nu au înţeles importanţa meciului sau gravitatea. A fost grav, să te scoată o echipa din Liga 2, care a terminat pe locul 3. Să te scoată la baraj U Cluj, în condițiile în care nu i-ai bătut nici în retur... 

Cei care sunt în continuare la Dinamo au de suferit pentru că n-au condiții așa cum ar trebui să fie. Cei care am plecat și ne-am găsit echipe suntem OK, dar cei care au rămas duc în continuare greul. Ţin legătură cu majoritatea de acolo. Am văzut câteva detalii despre situația actuală, sper ca totul să se rezolve și un om potent financiar să salveze echipa”, a declarat Matei pentru Antena Sport.

Cred că ar fi un moment trist pentru toți dinamoviștii dacă această echipă ar muri. Probleme financiare au fost, dar jucătorii nu le-au simțit pentru că salariile până în penultima luna au fost plătite la zi. S-a dat vina tot timpul de pe unul pe celălalt. 


Ba antrenorul, ba jucătorul, ba conducerea. Doar jucătorii au greșit, pentru că noi am fost pe teren la meciul de baraj. Acolo trebuia să se facă diferența și să se vadă care este echipa de prima liga. Dar nu a fost și s-a ajuns în situația asta Cosmin Matei

De ce a plecat Mihali de la Dinamo

Gică Mihali a fost prezentat azi la noua sa echipă. Fostul fundaș a semnat pe 3 ani cu Dunărea Călărași, echipă din Liga 3.

„M-am gândit la mine, ca poate vine cineva peste 1-2 săptămâni și mi se va spune că nu mai e nevoie de mine. Aș fi rămas pe dinafară.


Era o situație de incertitudine. Mergem în vestiar, nu eram antrenor cu puteri depline și nu puteam lua nicio decizie. L-am sunat pe domnul Zăvăleanu și mi-a zis «Gică, nu pot să îți garantez nimic». I-am mulțumit, a fost sincer și corect cu mine. Asta a fost situația.


La ora actuală trebuie să vină cineva care să spună «Eu sunt antrenorul, eu fac asta». Nu se poate ca fiecare să facă ce vrea. Trebuie să existe reguli. Dacă nu există reguli, se vor chinui în continuare. Nu poate să facă fiecare ce vrea. 

Nu faceți un caz din situația asta. Eu nu am fost pus antrenor, mi s-a spus să fac programul. M-am dus să ajut. Am plecat pentru că m-am gândit la mine. Nu puteam sta să aștept. Acum stau și aștept. Domnul Zăvăleanu ne-a plătit la timp o perioadă, acum mai avem două salarii.

Cum va arăta viitorul lui Dinamo? E o întrebare dificilă. Răzvan Zăvăleanu e foarte optimist. DDB a ținut echipa în viață și cred că echipa se va înscrie în Liga 2, potrivit GSP 

Foto: Captură Digi Sport

Comentarii