Oficialii lui Dinamo au luat o decizie radicală. Alt jucător de la Dinamo vrea să plece, dar are pretenția să i se plătească o parte din salariile restante

 Dinamo și-a pierdut cei mai importanți jucători după ce a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului.

În urma barajului pentru menținerea în Liga 1, pierdut în fața celor de la U Cluj, Dinamo a retrogradat în Liga 2, unde va întâlni echipe precum CSA Steaua, Oțelul Galați și Concordia Chiajna.

"Hai să te întreb așa: tu ce ai face? Am renunțat la bani pentru Dinamo, pentru a ajuta clubul. Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Negociem. I-am mai cerut unul sau două salarii pentru a încheia contractul, dânsul vrea să plec gratis, fără să mai iau niciun ban.

În stagiunea trecută, 2020-2021, am jucat pe 1000 de euro pe lună. De când m-am întors la Dinamo (n.r. – 2020), eu am jucat, mereu, în aceste două stagiuni, pe sub 50 la sută din ce era trecut în contract.


Am renunțat la 50.000  de euro din salarii, am renegociat mereu în interesul clubului. De la 7000 am renegociat la 5000 și tot așa. Și, indiferent ce era trecut în contract, am luat mereu sub 50 la sută", a spus Andrei Radu, conform Playsport.

Oficialii lui Dinamo au luat o decizie radicală: sistează orice negociere pentru stadionul Colentina: “Omul este dus cu declaraţiile alea”

Oficialii lui Dinamo îşi doreau să negocieze pentru a evolua pe stadionul din Colentina, principalul raţionament fiind faptul că echipa ar rămâne în cartier şi ar fi mai uşor să atragă suporterii şi în Liga a II-a.

Doar că, după declaraţiile dure ale lui Ionel Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica şi omul care gestionează stadionul Colentina, oficialii dinamovişti au sistat orice negociere pentru a evolua acolo în Liga 2, Fanatik 

Comentarii