„Premeditat se dorește falimentarea clubului”?

 
Mircea Lucescu spune că titlul luat cu Dinamo în 1990, imediat după Revoluţie, înseamnă foarte mult pentru el, deoarece s-a luptat cu Steaua - echpă despre care afirmă că era protejată de familia Ceauşescu.

„A fost o problemă, pentru că au vrut să desfiinţeze cluburile istorice. Sportul este şi despre istorie şi tradiţii. Dar, am putut să antrenez Dinamo Bucureşti.


(n.r. Despre Cupa şi titlul câştigate cu Dinamo, în 1990) A fost foarte important pentru mine. Rivala noastră, Steaua Bucureşti, a fost echipa familiei Ceuşeascu. Nu a fost uşor să câştigăm împotriva lor, dar am demonstrat că suntem o echipă bună”, a spus Mircea Lucescu într-un interviu acordat publicației Blick.ch, potrivit Orange Sport.


Ex-președintele lui Dinamo, Constantin Anghelache îi distruge pe Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu: „Premeditat se dorește falimentarea clubului”

„Sunt uluit de tot ce s-a întâmplat la Dinamo după ce în viața echipei au apărut acești doi domni, Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan. S-au luat tot felul de decizii, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere sportiv de toată jena. Din punct de vedere sportiv acest Mureșan a fost foarte slab. Nu avea ce să caute la Dinamo.

Zici că acum, la cum decurg lucrurile, parcă se dorește premeditat falimentarea acestui club. În halul ăsta am ajuns să gândesc. S-a lucrat foarte prost din punct de vedere profesional. Iar eu am început să cred de la o zi la alta că asta se cam dorește la Dinamo. Nu se poate să gestionezi situația în halul ăsta și să faci asemnea greșeli.

Nu poți să îți impingi cu mâna ta jucătorii să depună memorii. Dacă unii dintre ei vor să plece fără să mai ceară vreun leu din datorii, atunci lasă-i să plece. Nu mai provoca litigii, pe care știi din start că nu le poți câștiga la comisii.


Comentarii