Veste bună pentru „câini”

 
Am discutat aseară (n.r. – luni, 27 iunie) cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Din păcate, asta e situația, urmează să plec. Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul. Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc.”, a declarat Gică Mihali pentru Playsport.ro.

Trebuie aduși jucători. Cei care sunt, tinerii, altfel vor juca lângă 5-6 cu experiență. Da, a venit Bogdan Gavrilă, ar fi bine să vină și Mușat. Ar fi un plus de experiență.”

Echipa din Capitală a achitat 26.000 de euro către Petar Gluhakovic, fotbalistul adus de Mircea Rednic în iarnă. Astfel, FIFA va ridica interdicția de transferuri pentru Dinamo.

Sper ca suporterii să mă înțeleagă. Am stat doi ani antrenor la U19, vreau altceva. Răzvan Zăvăleanu mi-a zis că nu-mi poate garanta nimic, de aceea am plecat. Vreau să încep ceva sigur, nu să mă omoare incertitudinea. Mi-a zis că pot să mă întorc daca e, la grupa U19, dar nu vreau

Trebuie să fie numit mai repede un antrenor principal, e nevoie de ordine la Dinamo. Echipa chiar poate să se lupte pentru promovare.- Gică Mihali

Veste bună pentru „câini”

Petar Gluhakovic a fost adus de Mircea Rednic în „Ștefan cel Mare”. La momentul sosirii în București, „Puriul” i-a făcut o caracterizare pozitivă acestuia.

Se vede că e bun, chiar dacă nu a jucat de mult timp. Lovește bine cu ambele picioare, e puternic și are viteză”, spunea Mircea Rednic la momentul respectiv.

Dinamo a trimis o plată de 26.000 de euro către fotbalist, iar interdicția pentru legitimarea fotbaliștilor a fost ridicată, potrivit Playsport.ro


FIFA a confirmat acest lucru printr-un email.


sursa foto GSP 

Comentarii