4 jucători au semnat azi Dinamo. "Eu cred că o să mai vină jucători"

 Răzvan Patriche și Alin Buleică au semnat prelungirea contractelor care au expirat la 30 iunie, în timp ce Vali Lazăr și Neluț Roșu au semnat noi înțelegeri, după s-au pregătit alături de „câini” în ultimele zile.


Patriche, Buleică, Roșu și Lazăr la Dinamo 1948.


Fundașul central Răzvan Patriche, fundașul dreapta Alin Buleică, mijlocașul central Neluț Roșu și mijlocașul ofensiv Valentin Lazăr au semnat astăzi, la sediul clubului, contracte cu Dinamo 1948 și fac parte din lotul echipei noastre pentru noul sezon competițional în Liga 2 - comunicat Dinamo.

“Am semnat cu Dinamo pe un an de zile. O să am contract sezonul acesta. Am prins perioade şi mult mai bune şi mai puţin bune. Acum este un alt nivel. Este Liga 2, sunt mulţi jucători din academie care trebuie să crească, să prindă meciuri în picioare ca să poată merge mai sus.

Referitor la cum am ajuns eu la Dinamo, a fost iniţiativa mea să vin să ajut. Oamenii mi-au propus un salariu, am acceptat din prima, n-a contat. Şi dacă îmi propuneau mai puţin, veneam. Am vrut să ajut. 

Am 32 de ani, nu am nicio accidentare, până în ziua de azi nu am avut nici măcar o întindere, mă simt în formă fizică ok şi am zis că pot să ajut. Cred că pot juca la acest nivel”, a spus Valentin Lazăr potrivit Fanatik 

“Încercăm să ne organizăm. Suntem 4-5-6 jucători cu experienţă, să facem un nucleu şi să încercăm să ne batem sus la play-off şi, în funcţie de condiţiile care vor fi la club, să ne propunem şi altceva.

Nu ştiu cine va veni la echipă. Eu am 10 zile de pregătire la echipă, încercăm să ne punem la punct cu pregătirea fizică. În meciurile cu Chiajna şi Slobozia s-au dat şanse tuturor jucătorilor, inclusiv celor de 16-17 ani.

Probabil de aia a fost rezultatul destul de mare cu Slobozia. Când vom intra în ultimele două săptămâni de pregătire, se va cristaliza o echipă de start şi nu vor mai fi aceste rezultate”. 

“În primul rând, la Săftica terenul de antrenament este foarte bun. Avem apă plată la jumate, curge apa la duş (râde). Singura chestie este că sunt doi-trei jucători care stau la Săftica şi nu au bucătar. Dar cred că se vor îndrepta şi aceste lucruri. 

Cred că mai sunt discuţii cu unii jucători. Mi-ar plăcea să vină şi să ajute Dinamo, să accepte plafonul salarial de liga secundă. Eu cred că o să mai vină jucători, pentru că Dinamo încă atrage, în ciuda problemelor”.

Foto: Captură Digi Sport

Comentarii