A amenințat că sistează orice negociere! Afla de ce

 Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că stadionul „Arcul de Triumf” le poate primi pe Dinamo și FCSB, și echipele naționale.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci de Liga 1.

„Eu cred că da (n.r. - Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak, la Pro TV.


Adrian Tomșa s-a supărat după ce în presă i-a fost divulgat numele, dar au apărut și alte informații legate de negocierile dintre cele două părți.

Afaceristul a transmis că dacă vor mai apărea în continuare scurgeri de informații din interior va înceta orice fel de discuție.

Acesta consideră că astfel de informații apărute prin presă, nume de antrenori, sume de bani, dar și diferite lucruri pot afecta chiar și staff-ul actual de la Săftica, cel care se ocupă de pregătirea jucătorilor. În urmă cu câteva zile, Zăvăleanu a declarat: „Sunt mai multe discuții cu mai mulți potențiali 


investitori, dar nu pot intra în amănunte pe tema asta, și sper ca una dintre ele să se materializeze. Eu speranțe am și am avut întotdeauna. Am și fost acuzat că arunc informații false pentru a ține suporterii aproape”

Nu știm nimic cert nici acum, nu e nimic semnat, dar speranța e că o să aducem pe cineva alături de noi. Cele mai mari probleme sunt legate de structura heterogenă a acționariatului și de dorința de a controla totul la Dinamo, potrivit Prosport 


sursa foto GSP 

Comentarii