A umilit-o pe Dinamo în amical, iar acum vrea să-i dea o mână de ajutor. Doi camerunezi se oferă să joace și gratis la Dinamo

 


VIDEO - Antrenorul lui Dinamo, reacție extrem de dură după umilința cu Unirea Slobozia ===> Cnalaul YouTube al paginii si al celui mai mare grup de dinamovisti

Serge Ekollo, 23 de ani, a marcat un gol spectaculos în poarta lui Dinamo în amicalul cu Unirea Slobozia (0-5), iar acum spune că are prieteni camerunezi care ar putea sosi oricând să evolueze pe bani foarte puțini pentru clubul alb-roșu.

Camerunezul a jucat la nivelul ligii secunde până acum, în cei aproape 4 ani de când este în România, a deplâns soarta „câinilor" și a făcut recomandări roș-albilor în privința unor fotbaliști! 

„Dinamo este o echipă mare în România, eu cred că, dacă va acorda atenție mutărilor din club, poate să ajungă sus din nou. Ar trebui rezolvate lucruri pentru jucători, mă refer la bani.


 Eu sunt convins că mulți jucători ar vrea să vină să joace pentru Dinamo, fiindcă vorbim aici de un nume mare, istoric. Am văzut un lot de 7-8-9 jucători acum la Dinamo, dar nu este suficient. 

Dacă aș avea pe cine recomanda? Chiar da! Sunt multe talente printre fotbaliștii africani din București, ar putea ajuta clubul pe bani puțini. 


Dacă vrea conducerea sau acționarul lui Dinamo, pot ajuta eu. Nu eu, eu sunt sub contract. Dar cunosc foarte mulți jucători liberi, care ar vrea să semneze oricând cu Dinamo. Pot ajuta cu recomandări", a mărturisit Ekollo potrivit Gazeta Sporturilor.

Doi camerunezi, fundașul central Arnaud (26 de ani) și atacantul Passi (27), ultima oară la Brăila, retrogradată din eșalonul secund, își oferă serviciile lui Dinamo. Nu au pretenții financiare.

Nigerianul Kehinde Fatai, 32 de ani, a încheiat contractul la FC Argeș, a venit doar pentru prieteni, se pregătește să semneze în străinătate. 

Camerunezul Ekollo a dat supergol „câinilor" în amicalul de la Slobozia, acum joacă alături de amici și-i recomandă la Dinamo pe fundașul central Patrick Arnaud Ziepop, 26 de ani, și pe atacantul Stephane Passi Njopgang, 27 de ani. 

Sunt mulți africani care vorbesc limba română sau măcar o cunosc cât de cât. Mulți au iubite românce sau sunt căsătoriți aici. Nigerienii și camerunezii, ei formează contigentul important la miuță, încearcă să impresioneze și să se impresioneze. 


Unii mai au contracte la ligile inferioare, a treia, a patra, alții așteaptă un semnal să vină în probe la formații de liga secundă. 

„Am fost cu Florentin Petre la Liga 3, am promovat la Liga 2, am fost și căpitan la Brăila. Am nevoie de o echipă bună. Dinamo este echipă mare, știu că e într-o situație dificilă, dar eu vreau să ajut, dacă se poate, echipa din Ștefan cel Mare"

„Ekollo mi-a recomandat să merg la Dinamo, să ajut. Știu că trece printr-o perioadă dificilă. Eu vreau să stau în București, ar fi o onoare să joc pentru un nume așa mare"

„Nu am nevoie de bani! Ci să joc fotbal, de meciuri. Știu că Dinamo a fost un nume mare și în Europa, a câștigat Champions League... Aaa, Steaua a fost... Am avut un prieten bun la Dinamo, Patrick Ekeng, ne știam din Camerun", potrivit GSP


Comentarii