Acuze la adresa lui Cosmin Matei și a altor jucători

 De altfel, atacantul a și marcat pentru alb-roși și spune că gruparea din Ștefan cel Mare nu arată chiar așa rău, cum crede lumea.

”A fost un meci amical, zic că nu suntem atât de rău precum cred unii. Vom face o figură frumoasă în Liga 2. Nu am semnat încă, abia am revenit de o zi, vom vedea zilele viitoare, dar vreau să ajut, este echipa mea de suflet.

Cred că se va rezolva și problema conducerii, dar cel mai important este să ne facem noi treaba pe teren”, a spus Tîră. Fotbalistul nu se teme de problemele financiare cu care se confruntă clubul și privește cu optimism spre viitor.

”Sunt datorii, dar sper să se rezolve și cu banii. Nu cred că-și dorește cineva falimentarea echipei. Când joci la Dinamo, după 8 ani la juniori, nu poți să stai deoparte și să nu ajuți. Trebuie să revenim mai puternici”, a mai spus Țîră, potrivit  Digi Sport

Ionel Augustin, acuze grave la adresa jucătorilor care au retrogradat Dinamo: „Matei parcă e alt jucător la Sepsi”.

Ionel Augustin nu îi uită pe jucătorii care au dus-o pe Dinamo în Liga 2 la barajul cu Universitatea Cluj și pe care toată lumea i-a acuzat de lipsă de valoare. Însă majoritatea și-au găsit contracte foarte bune după plecarea de la Dinamo.


„Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi. Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?

Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo și vreau să îi mulțumim pe această cale domnului președinte Ionuț Popa. Din informațiile pe care le avem, cred vom putea juca în Ștefan cel Mare până în septembrie-octombrie, chiar noiembrie, dacă demolarea va începe pe la finalul anului sau din primăvară”.

Am găsit înțelegere și știu că deja s-a dat o sumă de bani avans pentru chirie. E o sumă modică. Nu e mare, dar nici să jucăm gratis.

 Nu se pune problema sub nicio formă ca vreun jucător din actualul lot să meargă la echipa din liga patra a lui Nicolae Badea. Îi doresc baftă lui Andrei Cristea, e bine că a luat-o de jos, dar nu se pune problema decât dacă dăm noi faliment. Și nici așa! Nu cred că vor merge copiii ăștia la liga a patra.

Îmi pare rău că a plecat Florin Răducioiu pentru că este un fost jucător emblematic al lui Dinamo. Nu știu exact ce s-a întâmplat și nu aș vrea să comentez foarte mult. Știu că l-a sunat domnul Zăvăleanu, 

apoi nu a mai vrut el să rămână. E o pierdere pentru Dinamo în orice caz.

Eu și Iulian Mihăescu rămânem în continuare să pregătim echipa, însă cred că e nevoie să vină un antrenor, potrivit Fanatik 


sursa foto: GSP 

Comentarii