Alte două plecări de la Dinamo. Clubul, obligat să-i vândă pentru a plăti din datorii

 
Omul propus președinte la Dinamo, întâlnire secretă cu șefii lui U Cluj

Şansele ca Mărginean să ajungă acum la Dinamo sunt foarte mici

Va avea o întâlnire în cursul zilei de joi cu Emil Boc şi Dan Lazăr, reprezentantul Universităţii Babes Bolyai, potrivit Fanatik 

Motivul este funcţia de consilier la Universitatea Cluj, echipă proaspăt promovată în SuperLiga chiar în dauna celor de la Dinamo, 3-1 la general. Astfel, sunt şanse mici ca Mărginean să fie omul ales să facă curăţenie la Dinamo.

Mai ales că era imposibilă o colaborare între Ioan Mărginean şi Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar. 

“Câinii” încă nu au înlocuitor pentru Iuliu Mureşan

La Dinamo continuă să domnească incertitudinea. Iuliu Mureşan este plecat de luni bune de la echipă şi încă nu i s-a găsit un înlocuitor. Nici măcar nu a fost fixată o dată pentru Adunarea Generală a Acţionarilor.Dinamo este aproape de a se despărți de doi jucători. Potrivit Playsport.ro, Ricardo Grigore și Gabriel Moura pot ajunge la FCU Craiova, respectiv Rapid;

Ricardo Grigore și Gabriel Moura pot părăsi pe Dinamo

Astfel, pe fundașul crescut în „Groapă” îl dorește FCU Craiova, trupa lui Adrian Mititelu. Negocierile cu oltenii sunt într-o stare foarte avansată

Al doilea fotbalist care poate părăsi pe Dinamo este Gabriel Moura. Brazilianul a venit în iarnă la „câini”, făcând parte din „pachetul Mediaș”.


Fundașul se află sub contract cu Dinamo, dar poate părăsi „Ștefan cel Mare”.

Fotbalistul de bandă se interesează Rapid București. Giuleștenii sunt una dintre cele mai active echipe din perioada de mercato, în ciuda deciziei date de TAS.

Astfel, plecările lui Gabriel Moura și Ricardo Grigore în schimbul unor sume de bani ar veni ca o gură de oxigen. Cel mai probabil, formația din „Ștefan cel Mare” se va folosi de banii respectivi pentru a plăti din salariile jucătorilor.


sursa foto GSP 

Comentarii