"Am înțeles că sunt discuții serioase cu anumiți oameni pentru preluarea clubului"

 
„A fost inițiativa mea să vin. Mi-am dorit să vin să ajut. Oamenii au zis să mă antrenez și au zis că dacă sunt bine vom ajunge la un numitor comun. Pentru a semna trebuie să-și dea acordul staff-ul. Domnul Mihăescu și domnul Augustin se ocupă. Vom vedea cine va veni. 


Eu vreau să vin să ajut. Va fi un salariu OK pentru vârsta mea și pentru ce pot face. Eu sper să rămân. Dacă voi simți că e foarte rău, din punct de vedere sportiv, ridic mâna și plec acasă la copii.


De 3 ani se simțea că există posibilitatea să ajungem în această situație. Acum sunt foarte mulți juniori, suntem și câțiva cu experiență. Cu ceva întăriri ne putem bate la play-off și putem atacă promovare”, a spus Vali Lazăr la finalul partidei, potrivit GSP 


Ianis Zicu: „Fotbalul românesc are nevoie de o asemenea echipă”

Sper să-și rezolve aceste probleme, e important ca fotbalul românesc să aibă o echipă care să reușească să se bată pentru promovare. E o situație delicată, cei de acolo sunt pentru prima oară în Liga 2”, a spus Ianis Zicu, potrivit GSP 


Pe lângă câteva nume de legendă din istoria lui Dinamo, la meciul de la Chiajna și-a făcut apariția și administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, care a urmărit meciul de lângă „Papa” Cornel Țălnar și Costel Orac.

Relaxat, cu buna dispoziție la el, îmbrăcat într-o ținută lejeră, de vară, și încălțat cu espadrile albastre asortate cu restul outfit-ului, Zăvăleanu a fost numai un zâmbet și a glumit pe toată durata partidei cu foștii mari fotbaliști ai „câinilor”, potrivit GSP 


”Da, pfff, sunt 8 echipe Dinamo acum. Două Craiove, două Stele, acum trei Dinamo. Sper să se găsească o soluție, am văzut că se încercă o fuziune.


Suporterii sunt uniți acum, dar cu timpul poate vor apărea dezbinări, se vor împărți. Ar trebui să se așeze la masă, să se facă o echipă”, a comentat, pe marginea subiectului, Bogdan Gavrilă.

”Am găsit condiții de antrenament cât de cât OK. Financiar e o situație incertă, dar avem promisiuni din partea conducerii că se vor rezolva, se caută investitori.

Știu că domnul Zăvăleanu lucrează foarte mult la acest lucru, să aducă oameni potenți financiar alături de echipă. În Liga 2 ai nevoie de susținere financiară. Am înțeles că sunt discuții serioase cu anumiți oameni pentru preluarea clubului.

Nu am mai multe informații. Eu chiar cred că se vor rezolva lucrurile. Important este să se rezolve situația și să existe stabilitate. Se tot vorbește de faliment, nu vrem asta”, a comentat, pe marginea subiectului, Bogdan Gavrilă, potrivit Fanatik 

Crește suma din drepturile TV pentru Superliga

Începând cu sezonul 2022-2023, campionatul României va purtea titulatura de Superliga, iar cele 16 echipe au primit o veste foarte bună. Se negociază intens pentru creșterea sumei încasate de echipe din drepturile de televizare.

Înțelegerea dintre eAD și Liga Profesionistă de Fotbal este valabilă până în 2024, dar cele două părți se gândesc deja la prelungire și au început tratativele.

Comentarii