Anunțul momentului în „Ștefan cel Mare"

 
FC Dinamo, retrogradată în premieră în Liga a 2-a, fuzionează cu o altă echipă! Anunțul răsunător din „Ștefan cel Mare” a fost făcut de președintele CS Dinamo, Ionuț Popa.

FC Dinamo fuzionează cu CS Dinamo! Anunțul răsunător din „Ștefan cel Mare”

„La anul am fi în situația lor (n.r. – CSA Steaua), dacă promovăm în Liga a 2-a. O să analizăm, noi avem o relație bună cu conducerea clubului, cu domnul Zăvăleanu și o să ajungem la un numitor comun. Nu putem sta așa, în paralelism. Cu noi, domnul Badea nu mai are nicio legătură.”, a spus Ionuț Popa, la as.ro LIVE.


Popa a vorbit și despre palmares. Președintele lui CS Dinamo a precizat că, până în 1999, trofeele câștigate de „câini” s-au aflat în vitrina lor:

„Până în 1999 a fost la noi (n.r. – palmaresul lui Dinamo), este la noi. Este continuatoarea clară după modelul UEFA, FIFA.”, a mai spus Ionuț Popa.

„Din momentul în care la ziua clubului, la 74 de ani, am predat amplasamentul, CNI a demarat procedura legală. Sunt nişte paşi de urmat, au publicat o licitaţie pe site. Acum se închide licitaţia, am înţeles. Se atribuie contractul şi încep lucrările. Sunt studiile aferente… sonorizare, iluminat, toate studiile, prefezabilitate, fezabilitate.

E totuşi în „groapă”, acolo. Eu am propus să îl înălţăm, să fie la baza străzii stadionul. Să nu mai fie jos. Jos să fie parcări. Eu vreau să-l scot şi în stradă, aşa am propus, ca să îl îmbrăcăm în leduri şi să avem reclamă, să vindem reclamă.

(Cătălin Oprişan: Se ştie când ar începe demolarea?) Da. La sfârşitul anului acesta, începutul anului următor, să intre buldozerele. Noi am vrea să îl împingem chiar în stradă. Să fie doar o promenadă, 

câteva magazine. Şi în spate să generăm mai mult spaţiu, să mai construim nişte terenuri. Stadionul va fi mai mic pentru că nu mai e pistă de atletism„, a declarat preşedintele lui CS Dinamo, în direct la AS.ro LIVE.


Comentarii