"Ar fi un lucru extraordinar să avem susţinerea financiară a domnului Ţiriac"

 „E bine că măcar voi mă mai sunați și pe mine, că în rest nu mă mai caută nimeni. Este incredibil. Eu am fost cu Augustin și am condus antrenamentul la Săfitca de la 10, jucătorii m-au întrebat vrute și nevrute, iar eu habar n-am avut ce să le spun. Voi poate știți ce a spus Burcă prin conferință și ce planuri are, dar eu nu știu absolut nimic.

Nu știu dacă vor să mă mai țină și pe mine în staff, nu vor să mă mai țină, mă mai duc la Plopeni cu echipa, nu știu absolut nimic.

Am auzit și eu că au făcut conferință la Săftica și l-au prezentat pe Burcă, dar cu mine nu a vorbit nimeni absolut nimic. Burcă nu și-a trimis nici măcar unul dintre secunzii săi la Săftica. Burcă nici măcar un telefon nu mi-a dat să mă întrebe de jucători.

 

Au fost la Săftica doar eu cu Augustin. Se pare că eu am fost bun doar în momente grele, dar asta este România. Domnii Zăvăelanu și Vlad nici măcar nu mi-au dat un telefon să se intereseze dacă mai trăiesc pe la Săftica”, a spus Mihăescu potrivit ProSport.


"Nu îmi doresc să vorbesc despre posibilii investitori. Sunt discuţii cu câţiva oameni şi entităţi care şi-au arătat  interesul, însă nu există ceva concret acum.

Ar fi un lucru extraordinar să avem susţinerea financiară a domnului Ţiriac, însă bineînţeles experienţa în plan de management sportiv este binevenită şi oricând îi voi asculta sfaturile cu mare atenţie. 

Da, au fost discuţii cu diverşi oameni care fie nu aveau interes în zona fotbalului... Însă discuţii există în continuare, sunt convins că sunt mulţi oameni care îşi doresc să investească în fotbal. Cred însă că 

foarte multă lume este retincentă în a investi în fotval şi pot să înţeleg de ce", a declarat Vlad Iacob potrivit orangesport.ro


Foto: Profimedia

Comentarii