Cine este milionarul care vrea să „vină cu 50% din investiție” la Dinamo

 

 Dorin Iacob le-a dezvăluit suporterilor dinamoviști că un om de afaceri important este pregătit să ofere o sumă de peste un milion de euro pentru a intra în acționariatul clubului. 

Chiar dacă identitatea misteriosului investitor interesat de jumătate din acțiunile clubului a fost păstrată la secret, au dus spre un singur nume. 

Este vorba de Mohammad Murad, unul dintre importanții jucători din industria turismului din România, cel care, conform presei de specialitate, deține o avere de 150 milioane euro.

Acesta a venit în România în 1982, a dorit să devină medic, însă a trecut în mediul de afaceri în timpul tranziției de după 1989.

Milionarul libanez deține mai multe hoteluri în București și pe Litoral. A întrat în politică și a candidat la postul de primar în Mangalia. Nu este pentru prima oară când numele său este vehiculat în legătură 

cu o eventuală investiție la Dinamo. Au mai existat zvonuri și în trecut. Acestea s-au materializat prin sponsorizări pe care firmele lui Murad le-au oferit clubului din „Ștefan cel Mare”.

„Îmi plac provocările. De ce nu?”

Mai mult, în perioada în care Ionuț Negoiță a anunțat că își dorește să cedeze clubul, Mohammad Murad a avut o reacție interesantă: „Îmi plac provocările. De ce nu? Chiar o să discut cu Ionuţ Negoiţă să vedem care mai este situaţia”. 

Murad neagă interesul pentru Dinamo

Înainte de publicarea articolului, PlaySport.ro l-a contactat pe Mohammad Murad și l-a întrebat de 

posibilitatea de a veni la Dinamo în calitate de investitor. În ciuda informațiilor noastre, omul de afaceri libanez a negat interesul, Murad a susținut că nu se află la curent cu evenimentele de la club. 


sursa foto: capital.ro

Comentarii