Cine este omul-cheie din cadrul negocierilor privind vânzarea lui Dinamo

 

Vlad Iacob este omul- cheie implicat în vânzarea lui Dinamo.

Vlad Iacob este fiul omului de afaceri Dorin Iacob, fost apropiat de-ai lui Traian Băsescu, în prezent analist politic, potrivit PlaySport.ro

Vlad Iacob este omul care a discutat cu Ovidiu Burcă, antrenorul vehiculat că ar urma să preia conducerea tehnică a „câinilor”.   

Adrian Tomșa, acționar în cadrul Clever Media, trustul care deține mai multe posturi tv, precum Prima TV, Prima Sport, Agro TV sau Profit TV și partener în cadrul EAD Interactive SRL, firma care a cumpărat drepturile tv pentru Liga 1 până în 2024. 

Negocierile cu Adrian Tomșa sunt destul de avansate, iar în cazul în care omul de afaceri ardelean se va implica la Dinamo, direct sau printr-o firmă pe care o are în portofoliu, Ovidiu Burcă ar urma să fie numit noul antrenor al „câinilor”. 

„De ce Ovidiu Burcă, ce-l recomandă și cine l-a ales?”. 

La bursa zvonurilor, dacă actele se vor semna, Vlad Iacob preia funcția de administrator special.

Răspunsul este legat de un tânăr implicat în negocierile pentru vânzarea lui Dinamo. Este vorba de Vlad Iacob, un nume care nu spune foarte multe în fața iubitorilor fotbalului mioritic, însă care, din informațiile noastre, în cazul în care tranzacția va fi finalizată, urmează să fie numit în postul de administrator special, funcție deținută de Iuliu Mureșan. 

VIDEO - Se vinde Dinamo?! Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul

De ce vorbim de importanța lui Vlad Iacob în aceste negocieri? Pentru că, din informațiile noastre, tânărul care, conform apropiaților, stăpânește la perfecție mai multe limbi străine ar fi fost cel care a mers cu „propunerea Dinamo” la Adrian Tomșa. Potrivit profilului de pe rețeaua socială Linked in, Vlad 

Iacob a absolvit Academia de Studii Economice din București și a terminat un master în management sportiv, la Barcelona, în cadrul Johan Cruyff Institute. 

Prezent la amicalul de la Chiajna. Alături de Zăvăleanu și Țălnar 

Mai mult, Vlad Iacob s-a aflat în tribune și la amicalul „cu circuit închis” dintre Concordia Chiajna și Dinamo, acolo unde au mers și Răzvan Zăvăleanu, Costel Orac sau Cornel Țălnar

Comentarii