Crede în Dinamo: ”Nu suntem atât de rău, precum cred unii". Dinamoviştii îşi fac simţită prezenţa la FCSB - U Cluj

 De altfel, atacantul a și marcat pentru alb-roși și spune că gruparea din Ștefan cel Mare nu arată chiar așa rău, cum crede lumea.

”A fost un meci amical, zic că nu suntem atât de rău precum cred unii. Vom face o figură frumoasă în Liga 2. Nu am semnat încă, abia am revenit de o zi, vom vedea zilele viitoare, dar vreau să ajut, este echipa mea de suflet.

Cred că se va rezolva și problema conducerii, dar cel mai important este să ne facem noi treaba pe teren”, a spus Tîră. Fotbalistul nu se teme de problemele financiare cu care se confruntă clubul și privește cu optimism spre viitor.

”Sunt datorii, dar sper să se rezolve și cu banii. Nu cred că-și dorește cineva falimentarea echipei. Când joci la Dinamo, după 8 ani la juniori, nu poți să stai deoparte și să nu ajuți. Trebuie să revenim mai puternici”, a mai spus Țîră, potrivit  Digi Sport

”Mobilizarea! Mergem alături de fraţii noştri”. Dinamoviştii îşi fac simţită prezenţa la FCSB - U Cluj. 

Fanii lui Dinamo vor fi alături de clujeni în această confruntare, cele două galerii fiind înfrâţite, potrivit  orangesport.ro

"Pentru că suntem fraţi. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino - Casa Diham Pantelimon, ca de obicei! Mergem alături de fraţii de la "U" Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Naţională. Mobilizarea!", a fost anunţul celor din PCH, pe Facebook.

Pentru U Cluj, partida de pe Arena Naţională reprezinta prima dispută în Liga 1 după o pauză de şapte ani. La finalul sezonului 2014 - 2015, formaţia ardeleană a retrogradat în Liga 2!


Comentarii