Cu un nou sponsor principal, conducerea lui Dinamo țintește venituri uriașe pentru Liga 2. „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo"

 
Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2.

Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, anunță că Ministerul Sportului, condus de Eduard Novak, a promis că va pune stadionul Arcul de Triumf la dispoziția clubului alb-roșu.

„Am o promisiune informală de la cabinetul domnului ministru al Sportului că vom evolua pe Arcul de Triumf. Sper să reușim să formalizăm asta cât mai repede și să jucăm acolo primul meci acasă din noul sezon. Are o capacitate în jur de 8.500 de locuri, un stadion OK pentru Liga 2.

Atmosfera va fi fantastică, tribunele sunt extrem de aproape de teren, iar experiența de vizionare a meciului va fi foarte, foarte bună, potrivit GSP 

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că va semna astăzi contractul cu noul sponsor principal al clubului. Dinamo a tremurat pentru supraviețuire în ultimele luni, dar în birourile clubului există optimism. Noul 

administrator special, Vlad Iacob, a precizat la GSP Live că se bazează pe venituri de până la 800.000 de euro în acest sezon din parteneriate comerciale, plus sume importante din vânzările de bilete și abonamente.

Iacob nu a numit sponsorul principal cu care Dinamo a bătut palma, dar toate informațiile indică spre 888.ro, care le va plăti dinamoviștilor 350.000 de euro în acest sezon.

„Vom avea un sponsor principal, cred că voi semna contractul astăzi. Nu vreau să intru în detalii. Suma 

este sub 500.000 de euro, cred că nici 90% dintre cluburile din Liga 1 nu primesc atât. În total, consider că Dinamo poate strânge în acest sezon din parteneriate comerciale undeva la 700.000-800.000 de euro.

Dacă clubul este foarte bine gestionat și relația cu fanii este sănătoasă, Dinamo poate genera, fără aport din exterior și venituri din transferuri de jucători, undeva între 5 și 6 milioane de euro pe sezon,  Vlad Iacob.


sursa foto: GSP

Comentarii