Cum pot "dispărea" o mare parte din datoriile lui Dinamo
„E bine că măcar voi mă mai sunați și pe mine, că în rest nu mă mai caută nimeni. Este incredibil. Eu am fost cu Augustin și am condus antrenamentul la Săfitca de la 10, jucătorii m-au întrebat vrute și nevrute, iar eu habar n-am avut ce să le spun. Voi poate știți ce a spus Burcă prin conferință și ce planuri are, dar eu nu știu absolut nimic.


Nu știu dacă vor să mă mai țină și pe mine în staff, nu vor să mă mai țină, mă mai duc la Plopeni cu echipa, nu știu absolut nimic.


Am auzit și eu că au făcut conferință la Săftica și l-au prezentat pe Burcă, dar cu mine nu a vorbit nimeni absolut nimic. Burcă nu și-a trimis nici măcar unul dintre secunzii săi la Săftica. Burcă nici măcar un telefon nu mi-a dat să mă întrebe de jucători.

Au fost la Săftica doar eu cu Augustin. Se pare că eu am fost bun doar în momente grele, dar asta este România. Domnii Zăvăelanu și Vlad nici măcar nu mi-au dat un telefon să se intereseze dacă mai trăiesc pe la Săftica”, a spus Mihăescu potrivit ProSport.

Cum poate "dispărea" o mare parte din datoriile lui Dinamo

Cu toate acestea, noul administrator special, Vlad Iacob, a dezvăluit că acele datorii se pot diminua chiar și de 6 ori, printr-un "artificiu".

"Datoriile sunt, într-adevăr, destul de ridicate. Însă un 'hair-cut', care duce la tăierea semnificativă a acestora, le va plasa la un nivel în jurul a 1.8 milioane de euro, eșalonabil în următorii 3 ani.

Suntem siguri că se poate realiza acest hair-cut.

Nu există un contract semnat (n.r.: cu sponsorul principal), sunt discuții aplicate, nu pot să confirm o sumă, e vorba de niște negocieri confidențiale.

"Ne bazăm pe partenerii comerciali care au mai fost alături de club, pe sponsorii apropiați ai clubului și în special pe fani, pe care îi așteptăm să contribuie în continuare prin DDB, să achiziționeze abonamente.

Avem resursele necesare pentru a începe sezonul, însă e binevenit orice ajutor. Mi-e greu să spun pe câte luni avem, dar suficient să începem sezonul.

Am luat legătura cu toți oamenii, inclusiv cu domnul Zăvleanu. Dacă ar fi vorbit de datorii imense, ar fi 

fost mult mai dificil, trebuia să știu și eu ce îmi asum și el a fost cel care mi-a oferit imaginea clară asupra situației economice. Ne bazăm pe un buget care să ne asigure șansa de a lupta la promovare" a precizat Iacob potrivit Digi Sport 


Foto: Digi Sport

Comentarii