De ce a refuzat să devină administratorul special al lui Dinamo

 
Marius Niculae, previziuni negre pentru Dinamo: „Nu văd o soluție pe termen scurt pentru a se regla situația”

„Eu sunt la federație, sunt la CS Dinamo și era un conflict de interese. Nici nu vreau să comentez prea multe pe tema asta. Au fost discuții cu mai mulți oameni, dar toți au cerut niște garanții pe care domnul Zăvăleanu nu le-a putut oferi. Asta e părerea mea. Orice om cere ceva ca să vină la Dinamo. Dacă nu ai jucătorii plătiți la zi ce pretenții să ai de la ei?”.

„Nu mă gândesc să candidez nici în cadrul alegerilor pentru funcția de președinte al DDB”.

„Nu văd o soluție pe termen scurt pentru a se regla situația. Investitor se caută de când a venit domnul Zăvăleanu și eu cred că e foarte puțin probabil să se găsească unul. Greul l-a dus doar DDB-ul și nu cred că se va mai întâmpla în România ce au reușit ei. Din nefericire nu a fost de ajuns”.

„E greu să motivezi niște jucători care sunt cu gândul la plecare, care nu au condiții să facă performanță. E greu să faci ceva cu niște jucători care au fost la U19 sau au retrogradat cu Dinamo 2. Suntem singurii din România care a retrogradat cu două echipe în același sezon. Nu văd cum s-ar regla lucrurile. 

„Am văzut că Nicolae Badea l-a adus pe Andrei Cristea antrenor. Pentru Andrei e un lucru bun că a început de jos. Chiar dacă e liga a patra, îi prinde foarte bine ca experiență. E bine dacă au obiectiv promovarea.

Sunt trei echipe cu numele de Dinamo acum, dar și înainte erau Dinamo Brașov, Dinamo Pitești, Dinamo Timișoara și așa mai departe. Din punctul meu de vedere echipa din Liga 2 e Dinamo și trebuie să vedem ce se va întâmpla cu această echipă. Nu cred că se va ajunge ca la Steaua sau la Craiova. E un lucru bun dacă se investește la nivel de copii și juniori. Aduce concurență celorlalte academii”.

„La ce lot are Dinamo acum nu are nicio șansă la play-off. Cu cei tineri nu au nicio șansă din primul an. Trebuie niște investiții și să vină niște jucători cu experiență. Cum să reziști în Liga 2 când jucătorii au retrogradat cu Dinamo 2?”.

„Dinamo are nevoie disperată de bani pentru a-i plăti pe cei restanți. E greu să aduci alți jucători când tu ai datorii pentru cei care au rămas, pentru cei care au venit sau s-au întors după împrumuturi. Banii care s-au luat pe Rici Grigore se vor duce pe restanțele jucătorilor. Singura soluție e un investitor”.

„Radu e un mare dinamovist și am avut onoarea să fiu coleg cu el la Dinamo. Îmi pare rău că lucrurile nu au funcționat așa cum și-a dorit el. E un băiat extraordinar, un suflet mare. Florin Răducioiu se confundă cu Dinamo și a făcut parte din marea echipă a lui Dinamo care a fost eliminată de Anderlecht.

E unul dintre cei care au făcut performanță la Dinamo și îmi pare rău că pleacă dezamăgit că nu a reușit. Nu e vina lui, pentru că a fost un cumul de factori și nu a putut să ajute cu mai mult. Cred de-asta a ales să plece”, potrivit Fanatik


sursa foto: GSP

Comentarii