Din Giulești în ”Ștefan cel Mare”? Răspunsul lui Mihai Iosif, când a fost întrebat despre preluarea lui Dinamo

 

Marius Niculae: „Doar la greu și-aduc oamenii aminte de fostele glorii”

„Mi s-a făcut o propunere doar verbal, atât, o dată. În rest... Garanții?! Ce aveam? Nimic. De aceea nu se bagă nimeni, nu are nimeni nicio garanție a zilei de mâine. Ca să nu mai zic că la bine nu te cheamă nimeni, doar la greu și-aduc oamenii aminte de fostele glorii. Asta e. 

Nu mai zic de faptul că era ciudat, eu eram și la FRF, și la CS Dinamo, dar, dacă exista un proiect cum trebuie, aș fi luat în calcul varianta. Văd că nu se înghesuie nimeni să achite datoriile, să vină în vreo funcție, să investească apoi. Nu știu care ar fi soluție cea mai bună, aș fi oferit-o dacă o știam”, a comentat „Săgeată” pentru GSP.ro

Dinamo și-a anulat amicalul cu CSM Slatina » „Câinii” vor juca în schimb cu „satelitul” lui FCSB.

Meciul a fost anulat la cererea dinamoviștilor, potrivit GSP 

„Am fost anunțați de Dinamo că nu va mai onora amicalul. Meciul era programat dimineața pentru a 

evita căldura care se anunță la finalul săptămânii, și presupunea, pentru ei, sosirea la Slatina în după amiaza zilei de vineri. Poate i-a încurcat și acest aspect”, a precizat Dan Oprescu. 

Dinamo va juca cu FCSB Academia Clinceni

Dinamo s-a reorientat și va juca, până la urmă, sâmbătă, cu Unirea Constanța, echipa antrenată de Dacian Nastai care va evolua în noul sezon fotbalistic sub titulatura FCSB 2 A Clinceni.

Din Giulești în ”Ștefan cel Mare”? Răspunsul lui Mihai Iosif, când a fost întrebat despre preluarea lui Dinamo

Mihai Iosif e gata de o nouă promovare! A reușit cu Rapid și o poate face și cu Dinamo.

”Viața nu știi unde se duce. Am spus-o și când era în Liga 1. Îmi pare rău de ce se întâmplă acolo, dar sper să găsească resursele necesare. Prezența lui Dinamo făcea campionatul mai frumos”, a spus Mihai Iosif, potrivit Sport.ro


Foto: Captură Digi Sport

Comentarii