Dinamo legitimează doi jucători! Doi jucători sunt sunt scoși la vânzare de Dinamo

 

Oficialii lui Dinamo îi vor legitima pe Neluţ Roşu şi Vali Lazăr. Cei doi se antrenează de mai bine de o săptămână sub comanda lui Iulian Mihăescu, iar clubul le va oferi noi contracte, potrivit Fanatik 

Un alt jucător de mare experienţă care îşi va prelungi contractul cu Dinamo este fundaşul central Răzvan Patriche. Fundaşul central a fost adus în această iarnă de la Academica Clinceni şi este unul dintre puţinii jucători de experienţă rămaşi.

“”Este o situație neclară încă, dar sperăm ca săptămâna asta să se rezolve mai multe. Nu a fost vorba să plec. Pentru mine este ok, ținând cont că sunt din București și stau aproape de casă.

Momentan nu se știu multe, nici noi nu știm. Este frustrant, dar lucrurile se vor rezolva. Nu ne temem de faliment. Cei din conducere au zis că e posibil să se rezolve situația, să fim preluați de cineva.

“Avem condiții foarte bune de antrenament. Totul este ok”

Avem destui jucători. Sunt mulți copii, pe care i-am cunoscut acum. Am tot trecut prin situații dificile și mereu am scos-o la capăt. Nu este chiar totul adevarat din tot ce apare. Avem condiții foarte bune de antrenament. Totul este ok. E adevărat că nu avem un președinte, căruia să-i comunicăm toate problemele”, a spus Patriche.

Dinamo este aproape de a se despărți de încă doi jucători.

Conform surselor Playsport.ro, următorii pe listă sunt Antonio Bordușanu și Mihai Eșanu. Primul, jucător de perspectivă, este în tratative cu FC Botoșani. Pe de altă parte, pentru goalkeeper, există o înțelegere prin care poate pleca contra sumei de 100.000 de euro.

Eșanu și Bordușanu sunt scoși la vânzare de Dinamo

Miercuri, 6 iulie, s-a aflat de negocierile dintre Ricardo Grigore și FCU Craiova, respectiv Gabriel Moura și Rapid București.

 Antonio Bordușanu, fotbalistul promițător crescut la Centrul de Copii și Juniori din „Groapă”, poate pleca din „Ștefan cel Mare”.

De serviciile celui mai folosit U21 din stagiunea trecută pentru „câini” se interesează FC Botoșani.

Dinamo are nevoie urgentă de bani pentru a plăti din datoriile acumulate recent. Astfel, cel mai probabil, banii obținuți din vânzările de jucători vor fi folosiți pentru a acoperi o parte din datoriile curente, în care intră și salarii restante vizavi de jucători.


Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;


Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.


Jucătorii lui Dinamo au fost coordonați de Tiberiu Horcea, doctorul echipei.


Foto: Captură Digi Sport

Comentarii