Dinamo se întărește în compartimentul ofensiv. Vezi cu ce jucători vrea sa semneze

 Compania Națională de Investiții (CNI) a anunțat printr-un comunicat faptul că șase companii s-au înscris pentru obținerea contractului de studii de specialitate, fezabilitate, arhitectura si pentru proiectare-design.

Printre acestea, se află și firmele care au proiectat stadioanele din Cluj-Napoca, București și Craiova.

Conform informațiilor publicate pe o pagină de Facebook dedicată suporterilor care vor să afle mai multe despre noul stadion al lui Dinamo, costul estimat al studiilor este în valoare de aproximativ 204.000 de euro. Care este stadiul lucrărilor la stadionul Dinamo și care sunt următoarele etape

Firma care va primi proiectul de construcție al stadionului va fi aflată în aproximativ o lună și jumătate: „Un nou pas important pentru construirea Arenei Multifuncționale a CS Dinamo București! Ieri 26 iulie s-a încheiat perioada de ofertare deschisa de CNI în Sistemul Electronic de Achiziții Publice cu privire la contractul pentru prestarea serviciilor de elaborare studii de specialitate, fezabilitate, arhitectura si proiectare-design a viitoarei arene din Stefan cel Mare. 

Au depus oferte 6 companii și asocieri de firme, printre care toate cele ce au proiectat noile arene din Craiova, Cluj și București construite în ultimii ani. Costul estimat de CNI pentru întocmirea acestor studii și proiecte este de 1.020.337 RON, potrivit Fanatik 


Dinamo mai are la dispoziție o săptămână și jumătate pentru a se pregăti de debutul ligii secunde. În acest sens, „câinii” forțează câteva transferuri pe ultima sută de metri înainte de primul meci, cu Progresul Spartac.

Astfel, în ultima vreme, în presă s-a scris despre interesul lui Dinamo pentru jucători ca Marc, Horșia sau Iulian Roșu. Totuși, momentan, niciunul dintre aceștia nu a ajuns la un acord cu „câinii”.

Saifeddine Alami (29 de ani) și Darius Alexandru Pop (29 de ani) sunt în negocieri cu Dinamo. Ambii, jucători de profil ofensiv, pot rezolva problemele din atacul „câinilor”, potrivit Playsport.ro

Primul, fotbalist originar din Maroc, a jucat la Rapid în stagiunea trecută. În 13 meciuri disputate pentru giuleșteni, în stagiunea 2021-2022, africanul a marcat două goluri.

În ceea ce-l privește pe Darius Alexandru Pop, atacant de meserie, acesta vine de la Viitorul Dăești, formație din Liga a 3-a. De-a lungul carierei, el și-a împărțit activitatea fotbalistică între eșalonul secund și terț. A mai bifat, pe lângă Rapid, formații precum Poli Timișoara, UTA sau Dunărea Călărași.


Comentarii