Dinamo transferă un belgian care a jucat în Germania. Cine va mai face parte din staff

 
Ovidiu Burcă l-a ales pentru Florin Marin în funcția de consilier tehnic la Dinamo.

Deși nu a vorbit despre staff-ul său în conferința în care a fost prezentat oficial la Dinamo, Ovidiu Burcă l-a ales pe Florin Marin pentru funcția de consilier tehnic, iar acesta a confirmat informația.

”Ovidiu mi-a spus că ar vrea să fac parte din staff-ul său. Am rămas în relații foarte bune cu el. L-am avut jucător la Craiova, la Dinamo, președinte la Galați”, a declarat Florin Marin, conform gsp.ro.

Vocea suporterilor: 

Dupa părerea mea, Dinamo ar trebui sa meargă pe rețeta câștigătoare cum am făcut cu francezul Pierret, care după părerea mea a fost de la distanta cel mai bun din lotul nostru. Nu a contat nici liga din care a 

fost transferat, omul a venit și s-a impus din primul lui meci. Parca a fost o joaca pentru el. Deci încercați sa transferați din ligile inferioare din Franța, dar nu babalâci, tineri sa fie în vana și dornici de 

afirmare. Sau rețeta echipei Botoșani. Păcat ca pe Pierret nu s-a putut lua nicio suma de bani, dar omul din greșeală învață, sper sa nu mergem din greșeală în greșeală ca asta ar însemna ca avem o conducere slaba.

Dinamo pregătește noul sezon din Liga 2 și vrea să dea lovitura cu transferul unui fotbalist belgian în vârstă de 22 de ani.

Dinamo este pe cale să îl transfere pe Guillaume Thiry, mijlocașul central belgian, care a evoluat în sezonul trecut la Inter Leipzig, în liga a șasea din Germania, potrivit Prosport.ro

Cu o înălțime de 1,81 metri, belgianul este un mijlocaș central având ca picior de bază piciorul drept.

 Astfel că Dinamo îl poate aduce în România din postura de jucător liber de contract.

Până acum, Guillaume Thiry a evoluat la White Star, Charleroi, Union și RUS Givry, în Belgia, și la BV Cloppenburg, FSV Duisburg și Inter Leipzig, în Germania.


sursa foto GSP

Comentarii