Dinamo vrea să transfere un fundaș de viitor

 
“2022, iulie, a opta zi a lunii. O zi ca oricare alta în fotbalul nostru. Jurnalele sportive trec, din oră în oră, fără să anunțe falimentul lui Dinamo, spre iritarea unor “postaci” certați cu bunul simț pentru că, profesional vorbind, despre deontologie nu poate fi vorba când preferi să inventezi zilnic în loc să lași adevărul să vorbească despre un club istoric.


Dinamo nu s-a închis, respiră la birouri și trăiește, pe terenul verde al cantonamentului de la Săftica, pentru a pregăti noul sezon. Nu e faliment? Nu e colaps? Nu e dezastru? Ei se întreabă, ei suspină! Spre disperarea lor, Dinamo trăiește!

E vineri, la secretariat se ștampilează ultimele documente cerute de FRF pentru înscrierea în Liga 2. Fetele de la contabilitate fac plăți, cei de la marketing au ajuns la un acord cu un nou partener de tricou, iar departamentul sportiv pregătește contracte și acorduri de transfer.

Nu e cazul de mulțumiri pe Facebook sau pe Instagram când nu reușești, în tricoul sfânt al lui Dinamo, să câștigi un baraj de menținere în Liga 1!

Oamenii de la “insolvență” prezintă situația reală din punct de vedere financiar și vorbesc, cu cifrele în față, despre un buget corect pentru viitorul clubului. La 20 de kilometri de București, pe DN1, în cantonamentul de la Săftica, un nou antrenament după vizita medicală de ieri dimineață.

Condusă de Mihăescu și Augustin, echipa își continuă programul de pregătire. Este îmbrăcată în roșu de italienii de la Macron și are apă pentru tot sezonul, plată, la 0.5, Carpatina. Mâine joacă al doilea amical al verii, la ora 11:00, cu Unirea Slobozia, pe terenul celor din Ialomița.

Titlurile cu haos la echipă sau grevă în haită rămân și ele în urmă, la fel cum a trecut și jurnalul de prânz fără să anunțe falimentul lui Dinamo. Opriți timpul minciunilor și bucurați-vă de Dinamo măcar pentru viitorul puștilor! Dinamo trăiește!“, se arată în comunicatul oficial al “câinilor”.

Un fundaș de viitor

Conform informațiilor GSP, roș-albii sunt aproape de a parafa o nouă mutare, în cel mai scurt timp 

posibil. În căutare de jucători pentru zona centrală, Dinamo l-a adus pe stoperul Alexandru Chilili, 19 ani, un apărător de la FC Voluntari. 

Fundașul are un meci la prima echipă a ilfovenilor, 25 de minute, în meciul de Cupa României cu Gaz Metan (0-6), de la finele lui 2020. Fotbalistul a fost și la selecționatele de juniori.

Se vor prezenta la următorul amical

Dinamoviștii au primit un salariu restant, în urma unui împrumut alocat clubului de către Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar. 

Echipa se va prezenta mâine la amicalul de la Slobozia, cu Unirea, de la ora 11:00.

Comentarii