Doi jucători refuză să joace la Dinamo! Căpitanul lui Dinamo cere întăriri

 Neluț Roșu: „Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo”

„Încercăm să formăm un grup cât mai puternic, să mai aducem niște jucători. Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo. Timp este suficient. Sper să vină jucători care au evoluat, ca să joace direct.


Nu regret nicio secundă că am semnat cu Dinamo, am ales cu inima, cu sufletul, am renunțat la o grămadă de bani ca să vin. Sper să fie alegerea bună, să ne întoarcem în Liga 1, acolo unde e locul lui Dinamo.

Este o onoare să port banderola, am venit să formăm un grup puternic și cred că vom reuși. Noi, jucătorii, să ne facem datoria pe teren, iar cei din conducere să ajute tot ceea ce înseamnă brand. Nu depinde doar de noi. Sper ca problemele care sunt să se rezolve treptat”, a spus Neluț Roșu, GSP

Ivanov și Ehmann nu mai vor la Dinamo.  Lotul este subțire numeric și calitativ, iar „câinii” vor mai pierde doi jucători importanți.

Antoni Ivanov va fi trimis să se antreneze separat, întrucât bulgarul a refuzat să mai joace în partidele amicale! Cu toate că mijlocașul de 26 de ani s-a pregătit la Săftica în fiecare zi a ultimelor săptămâni, el nu vrea să mai evolueze în meciurile de verificare până când nu se lămurește situația sa și a clubului. 

„Nu vrea să se accidenteze, atât timp cât nu este clar ceea ce se va întâmpla cu el. Spune că-l doare ceva la spate, vinerea, după ce se pregătește toată săptămâna”, au declarat dinamoviștii. Bulgarul se va pregăti de azi separat la Săftica.

Marco Ehmann, fundașul român de 21 de ani născut în Germania nu a evoluat în ultimul amical, cu FCSB 2 A Clinceni (1-3). El nu se va mai prezenta la antrenamente. 

„Nu a primit banii solicitați, așa cum dorea, până pe 15 iulie. A transmis că nu va mai veni. Dinamo suferă enorm pe postul de fundaș central, în condițiile în care au început să apară tot mai multe accidentări și la fotbaliștii laterali”, au mai transmis ”câinii”, potrivit GSP 

Comentarii