Doi oameni mi-au propus să mă bag și eu la Dinamo
„Dinamo de acum este formată din 18 jucători, unde să mai mergem la amical la Slatina, să ne «încarce» și ăia pe acolo. Sunt băieții cu experiență care continuă, plus juniorii de la U19, de-au fost la Mihali, plus ăia de-au «căzut» cu Dinamo II în Liga 4. Ce amicale să mai perfectăm în situația asta?! Cei de la FCSB II voiau să jucăm trei reprize a câte 60 de minute, am căzut de acord pentru două reprize a câte 50 de minute”, au mai transmis dinamoviștii, potrivit GSP

Ivanov e sub contract cu Dinamo, s-a antrenat în ultima perioadă, mai puțin în ultimele două zile din cauza unei probleme medicale. „Totuși, nu se bagă la amicale, ca nu cumva să se accidenteze, mai ales 

că situația lui e neclară. Caută să-și rezolve ceva, cu impresarul, să lămurească și cu Craiova”, au mai comentat roș-albii.

Dumitru Dragomir: „Doi oameni mi-au propus să mă bag și eu la Dinamo”

„Ieri au venit la mine doi oameni cu o propunere, să intru și eu într-un grup de investitori, să mă bag și eu la Dinamo. Au venit cu un tânăr foarte deștept, care a învățat în Anglia.

Am spus: «da, mă bag și eu, dar care e strategia dumneavoastră?» «Să facem rost de două milioane». «Băi oameni buni, plecați de la mine de aici. Asta e strategie? Știți ce înseamnă Dinamo? Să plătești acum toate datoriile, să ai un buget de cel puțin 5 milioane anul acesta».

Cu 5 milioane promovezi. Cumperi jucători de 2,5 milioane. Îi aduc eu, nu ar exista să nu-mi dea Hagi unul, Becali unul, Rotaru unul. 

«Iar apoi, în fiecare an, îmi asigurați un buget de cel puțin 7 milioane, și pun și eu bani. Dacă punem 

fiecare câte 500.000 de euro, pun și eu în fiecare an! Și nu vreau să comand eu. Să se supună la vot tot, să avem unanimitate de voturi».

Cei doi sunt români, care au în spate și doi străini. Unul punea la bătaie 1,2 milioane de euro. 


sursa foto: GSP

Comentarii