”E foarte mult alb și roșu în sală, dar e fără Dinamo”. Cum a răspuns Gino Iorgulescu

 Florea nu poate uita momentele din urmă cu un sfert de veac: „Eram fericit că am ajuns la Dinamo. Pe-atunci, era o onoare să ajungi la unul dintre granzii României, Steaua, Dinamo și Rapid. Am ales Dinamo, era cea mai bună ofertă. Pe vremea aceea era «bătaie» să prinzi un echipament al «câinilor». Deplorabil ceea ce se întâmplă acum, nu-mi vine să cred ce scrieți despre Dinamo, pare de domeniul SF”, a declarat Florea potrivit GSP.ro.

Era perioada în care dacă Dinamo era pe locul 2, era o dramă. Ca și cum ai fi fost pe locul 5. Cine ar fi crezut, în acei ani, că Dinamo va ajunge atât de jos?! E uluitor și dezolant.

De Dinamo îi este milă. „Parcă se caută falimentul. Te lasă fără cuvinte, pur și simplu, tot ceea ce citești.

De la peste 10.000 de kilometri depărtare, în veșnica însorită Californie, Daniel Rednic, 43 de ani, s-a stabilit în Statele Unite. Este american cu acte în regulă.

Nici nu știu, să fiu bucuros sau să fiu supărat? Bucuros în sensul că această retrogradare ar trebui să-i trezească, să-și dea seama la ce nivel au ajuns. Dinamo e un brand, iubit în România, nu știu dacă ar fi 

bine să se destrame și s-o ia de jos. Sau să continue cu aceleași probleme. Oricum, nu știi, ba e faliment, ba nu e, ba e insolvență, ba nu e, ba jucătorii sunt plătiți, ba sunt neplătiți. Poate se găsește în sfârșit un sponsor. Bravo că fac stadion, de-abia aștept să-l văd!”, a reacționat Rednic. 

”E foarte mult alb și roșu în sală, dar nu e Dinamo”, a spus jurnalistul Dan Filoti,

„Nu sunt satisfăcut de finalul sezonului, când această echipă cu tradiție, care n-a retrogradat niciodată, a retrogradat anul acesta. E o pierdere pentru Liga Profesionistă de Fotbal din punct de vedere al tradiției, al spectatorilor și multe altele”, a spus Gino Iorgulescu.

Președintele LPF a fost completat de Justin Ștefan: ”Dar trebuie să vedem partea pozitivă, nu? O pierdere vine și cu un câștig. Avem trei echipe care reprezintă brand-uri în fotbalul românesc, 

Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești și echipa din Sibiu. Sper ca pe viitor Dinamo să revină în Liga 1 mult mai sănătoasă decât a fost în ultimii ani”, potrivit Sport.roComentarii