Fotbalistul plecat de la Dinamo la patru zile în urma retrogradării susţine că a plâns, însa noi credem alceva

 


VIDEO - Se vinde Dinamo?! Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul


Un campion al României, ofertat de Dinamo

Înaintea primului sezon în afara primului eşalon din istoria clubului, ”câinii” au nevoie disperată de întăriri pentru a reveni în prima divizie, motiv pentru care au ofertat mai mulţi jucători.

Mulţi dintre aceştia au refuzat propunerile primite, din pricina incertitudinii de la club, doar Bogdan Gavrilă şi Neluţ Roşu făcând pasul în Ştefan cel Mare în această vară.

Pe lângă aceştia, şi Jonathan Rodriguez, campion al României în acest sezon, întrucât însumase 17 apariţii la CFR înainte de a fi împrumutat la Dinamo, ar fi fost dispus să continue la club.

Însă, argentinianul nu a putut ajunge la un acord cu ”câinii” în privinţa salariului, astfel că îşi va căuta altă echipă, preferabil tot în România.


Un campion al României, ofertat de Dinamo

”Chiar şi aşa, am avut discuţii să rămân în Liga 2, dar era foarte, foarte greu să continui, chestie de salariu. Clubul nu putea achita peste un anumit plafon, depind şi eu de bani, ca orice om.

Am avut o relaţie foarte OK cu clubul. S-a auzit că vine un investitor, dar până nu e nimic concret...   eu aş fi dorit să continui, am avut discuţii înainte de baraj, aş fi rămas pe mai departe la Dinamo, clar, dacă rămânea în Liga 1, potrivit GSP 

La patru zile după retrogradarea echipei, Cosmin Matei a semnat cu Sepsi, rapida sa plecare dând de înţeles că acesta se ajunsese la un acord cu covăsnenii încă dinaintea confirmării retrogradării.

Fotbalistul plecat de la Dinamo la patru zile în urma retrogradării susţine că a plâns după ce echipa a ajuns în Liga 2

Totuşi, Matei susţine că retrogradarea l-a afectat profund

„Da, după retrogradare, eu, cei care au fost alături de mine știu. O noapte după meci nu am dormit, am dormit următoarea noaptea. Da, am plâns. Nu la stadion, dar când am ajuns acasă am ajuns să realizez 

gravitatea situației, toată lumea vorbea la televizor, am văzut și fazele cu mine când am lovit bara, atunci am început să plâng. Mă gândeam că dacă aveam puțină șansă puteam să schimbăm soarta”, a declarat Cosmin Matei pentru PRO Arena și www.sport.ro.  


Comentarii