Încă doi jucători s-au săturat și au părăsit Dinamo, de data asta doi jucători importanți

 Ricardo Grigore, în negocieri avansate cu U Craiova 1948

Fundașul central a precizat pentru Digi Sport că are două salarii restante, dar nu se mai gândește la recuperarea banilor, ci vrea să ajungă la o înțelegere pentru despărțirea de Dinamo.

"Ricardo Grigore are o ofertă pe care noi am acceptat-o, așteptăm răspunsul clubului care ne-a contactat. Mingea este în terenul echipei care ne-a ofertat", a spus Zăvăleanu, la emisiunea Fotbal Club.

”S-au făcut mișcări de trupe. Nu mai sunt concentrat la club. Eu nu am vrut să plec ca a retrogradat Dinamo, ci am luat decizia de mult. Nici acum nu ne vine să credem că am retrogradat.


Cât despre suma de transfer legată de mine, nu știu. Domnul Zăvăleanu este plecat acum în străinătate și vom vorbi după aceea. Nu cred că va fi o sumă mare, ca toată lumea să fie mulțumită.


Nu sunt plătit la zi. Nu sunt avocat să știu, dar văd că și cu insolvența sunt acoperiți. Poți cere falimentul la peste 10.000 de euro datorii. Am datorii două salarii. Și eu mă gândesc (n.r. să renunțe la bani).

Eu nu mai am mașină de anul trecut (n.r. - de la club). Eu nu am avut contract de mașină. Masă nu. Masă nu cred că au echipele din Liga 1. Noi nu avem bucătar acum”, a spus Ricardo Grigore, la emisiunea Liga Digi Sport.
Încă doi jucători au părăsit Dinamo! Alin Buleică şi Antoni Ivanov i-au anunţat pe şefi că nu mai vin, potrivit Fanatik 

Alţi doi jucători au părăsit “haita”. Este vorba de Antoni Ivanov şi Alin Buleică. Cei doi nu au mai rezistat în situaţia în care se află clubul şi i-au anunţat pe conducători că nu mai vin.

Buleică poate participa la noua ediţie a Survivor, fiind pe lista de rezervă şi în iarnă

Este posibil ca odată cu noul sezon din “Survivor” să îl vedem pe Alin Buleică printre concurenţi, asta dacă nu va da curs unei alte oferte din fotbalul românesc. În ceea ce priveşte situaţia lui Antoni Ivanov, situaţia este mai dificilă.

Dinamo are opţiune obligatorie de transfer de la Universitatea Craiova. “Câinii” s-au obligat să plătească 50.000 de euro în vară pentru transferul definitiv al lui Ivanov, dacă mijlocaşul joacă măcar 45 de minute pentru “câini”, în SuperLiga.

Având în vedere situaţia financiară dificilă, “câinii” nu au plătit suma de transfer şi rămâne de văzut cum va fi rezolvată această situaţie.

“Ce să fac? Să stau să joc cu copiii aici? Aş vrea să merg la o echipă de primă ligă”, este mesajul transmis de Ivanov celor din staff. Contractul mijlocaşului a expirat la finalul lunii iunie.
sursa foto GSP

Comentarii