Ionuț Negoiță, noi bețe în roate la Dinamo!

 
„Am spus că aș veni pe jos la Dinamo... Am vorbit cu domnul președinte Badea zilele trecute. Eu așa îi spun, domnul președinte.  Am vorbit cu mai mulți. Erau mai mulți acolo, era și Ion Marin și Florin Răducioiu. Era normal să vorbim, ne cunoaștem de o viață.


Ei m-au sunat să stăm de vorbă... Probabil să-i ajut. Am spus că nu e nicio problemă. Într-un viitor apropiat voi veni și voi ajuta Dinamo. Am o datorie extraordinar de mare. E normal să dau înapoi ce mi-a oferit Dinamo.


Dar sunt angrenat într-un proiect. Am spus că stau și nu pot onora nicio ofertă. La Piatra Neamț avem dorința de a face performanță, a spus Florentin Petre la GSP LIVE.

Lovitură pentru DDB! 

Lovitură pentru DDB! Anunț despre viitorii patroni: vor să scoată suporterii din conducerea clubului! „Cine cumpără nu vrea să stea la aceeași masă cu ei, să decidă fanii!”


Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a închis cantonamentul de la Săftica pentru o datorie de doar 18.000 de euro. Ionel Augustin l-a atacat dur pe omul de afaceri.

Ionel Augustin îl face praf pe Ionuț Negoiță: „Stă în banii ăștia? Nu-i e rușine? Nu se poate așa ceva! E moșia lui maică-sa?!”

„Chestia asta a fost și pe vremea lui Negoiță și acum. S-a plătit tot timpul o chirie. Am înțeles că e o chirie de plătit, pe care urma să o achite domnul Zăvăleanu. Domnul Negoiță nu a mai așteptat și a închis vila și practic cantonamentul nou”.


Acum se stă în cantonamentul vechi, unde avem și aici condiții foarte bune. Nu cred că sunt zece echipe din prima ligă care să aibă o bază de pregătire de acest nivel”.  

„A închis toată vila, cu tot cu camerele de depozitare a echipamentului și unde erau mașinile de spălat. E o problemă, dar ne ajută o spălătorie din Ciofliceni. E grav, pentru că nu se poate așa ceva. Pentru o chirie de 18.000 de euro. Domnul Negoiță stă în banii ăștia? Nu-i e rușine?”.

Ba, mai mult, fostul patron al lui Dinamo a refuzat orice negociere și plată eșalonată, spre șocul celor din conducere: „Nu e răutate, e ceva mai rău! Nu se poate așa ceva! Nu poate să zică? Mai ales că domnul Zăvăleanu a mai avut o discuție cu el.

La fel și domnul Iuhasz: «Domne, îți dăm banii cu timpul și lasă-ne și pe noi să ne desfășurăm activitatea». Nu se poate așa ceva! E moșia lui maică-sa?! Vă las, nu vă las… Mai ales că a preluat baza printr-un context. Să îi fie rușine!”.

„Autocarul a fost cumpărat de la dânsul, dar nu are drept să circule. Nu are freon și nu îl putem folosi în deplasări prin țară, doar în București, în rest nu există alte defecțiuni”, a declarat Ionel Augustin, potrivit Fanatik 


sursa foto digi24.ro

Comentarii