"Nu vor să renunțe nici la bani, nici să le mișcoreze contractele" Care sunt jucătorii

 


„Din punct de vedere sportiv suntem cât de cât organizați. Copiii se prezintă la antrenamente, am făcut și vizita medicală. Sunt mulțumit de cum am jucat cu Chiajna și cred că a fost chiar un joc bun, doar că nu scăpăm de seria asta neagră de rezultate și e lipsă de încredere. Sper să mai vină jucători, altfel nu prea avem șanse să promovăm”.

„Nici celelalte echipe din Liga 2 nu sunt foarte bune. Spre exemplu, aveam o părere foarte bună despre Concordia Chiajna, dar noi am fost peste ei din punct de vedere tehnic și tactic. Au profitat de experiența lor și de forța de joc și au câștigat. Să sperăm că vom arăta mai bine cu Slobozia”.

„Eu sunt un antrenor optimist și am încredere în lotul actual, bineînțeles dacă îl vom păstra. Cred că avem măcar 50% șanse de promovare. Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine, însă din punct de vedere financiar stăm foarte prost. Sper să se facă toate eforturile în acest sens. Se știe că în acest sezon va fi un nivel destul de modest în Liga a doua.

Ei sunt copii de caracter și zic că vor să continue la echipă, dar să vină cineva să discute cu ei. Fără bani nu se poate face performanță. Asta e clar. Este foarte greu să ții în continuare lotul. În caz contrar vom juca cu copiii de la Dinamo U19. Dar așa ne ducem în Liga a treia fără probleme! E foarte greu”.

Eu am încredere și în jucătorii tineri: în Bordușanu, Bani, Amzar, Stelea, sunt talentați și pot da randament lângă niște jucători cu experiență. Claudiu Stan poate să fie și el o soluție bună. Dacă vom reuși să facem un mix între tineri și jucători cu experiență atunci vom avea o echipă competitivă. Nu cred că o să vină jucători sub formă de împrumut. Nu mi se pare o idee bună dacă pleacă după un an”.

Cu Bani au fost discuții, dar nu putem să renunțăm la un junior pe nimic! Ei vor să ia jucători gratis. Domnul Zăvăleanu nu o să blocheze niciodată un transfer dacă vine cineva cu bani. Toți se pregătesc foarte bine, îți dau cuvântul meu de onoare”.

Am vorbit și cu Steliano și omul este…. am purtat discuții, dar nu cred că vrea să mai rămână. Vrea să plece liber și e o problemă. Nici el, nici Andrei Radu. Nu vor să renunțe nici la bani, nici să le mișcoreze contractele. Alin Buleică ne-a anunțat și el că nu mai rămâne”.

Ionel Augustin consideră că Dinamo are nevoie de cel puțin 4-5 transferuri: „Avem nevoie de cel puțin un atacant, dacă nu doi, doi mijlocași și un fundaș. Cam asta ne interesează acum și să îi păstrăm pe cei care îi avem. E o durere mare că nu am avut finanțator și așteptăm să vedem ce se va întâmpla acum cu negocierile. Dacă aveam un finanțator, un președinte foarte bun și un antrenor bun, eu nu cred că retrogradam”.

„Cele mai bune echipa din Liga 2 mi se par Buzăul, Slobozia, vine din spate și Slatina care se organizează bine, Steaua, dar ei nu au drept de promovare. E posibil să li se facă culoar să promoveze. Eu zic că putem și noi să prindem play-off, a declarat Ionel Augustin potrivit FANATIK


sursa foto: GSP 

Comentarii