Nu vrea sa renunțe la banii de la Dinamo!

 
Primul amical al verii pentru Dinamo se joacă

Dinamo și Chindia au apelat la varianta B. Meciul se va juca la Chiajna, dar nu pe terenul central, întrucât acesta e în plin proces de înlocuire a suprafeței de joc - iarba sintetică va fi schimbată cu un gazon natural, potrivit GSP

VIDEO - Răzvan Zăvăleanu a anunțat cine îi va lua locul antrenorului

Fostul finanțator nu a fost dispus să facă niciun compromis și i-a anunțat pe oamenii din conducerea divizionarei secunde că trebuie să se mute din zona renovată a bazei de la Săftică. Mai mulți fotbaliști locuiau acolo!

Astfel, sunt șanse ca Dinamo să evolueze cu Chiajna pe un teren adiacent din baza echipei lui ZicuTehnicianul italian a fost adus la Dinamo de fanii-acționari din DDB, în iulie 2021, la începutul sezonului trecut, pe un salariu lunar de 6.000 de euro.


Bonetti a fost dat afară la jumătatea lunii septembrie 2021, după 0-6 în derby-ul cu FCSB.

În cele 6 înfrângeri, nici măcar nu a înscris!

Ulterior, Tribunalul București a hotărât, în urma procesului deschis de Bonetti împotriva conducerii clubului, să îi admită în parte solicitarea, mai precis să anuleze măsura administratorului judiciar de denunțare unilaterală a contractului.

Avocatul antrenorului italian a depus contestație la Tribunalul București, prin care solicită obligarea clubului din Ștefan cel Mare la plata sumei de 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021-mai 2022. Plus 1.567 de lei, bilete de avion.Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, dar asta este situația acolo. Responsabilitatea și vina principală nu sunt ale jucătorilor și antrenorului, ci ale celor care au condus proiectul tehnic în acest sezon. Au schimbat foarte mulți jucători și antrenori, dar fără rezultate. Vina nu este a antrenorului. 

Problema este cine a ales jucătorii, să fie foarte clar! Antrenorii au fost victime. Nu credeam că Dinamo ar putea să retrogradeze când am fost antrenor. 

Dacă conducerea mi-ar fi urmat sfaturile, sunt sigur 100% că Dinamo ar fi jucat și în sezonul viitor în prima ligă. Eu am încercat să fac tot ce mi-a stat în putere cu jucătorii pe care i-am avut, dar nu am fost lăsat. Sunt sigur că aș fi putut face lucrurile diferit, potrivit Fanatik Comentarii