O serie de sportivi talentaţi de la CSA Steaua fug de acest club și aleg Dinamo

 CSA Steaua a pierdut încă un sportiv valoros în dauna marilor rivali de la CS Dinamo, după ce „militarii” au rămas fără cel mai bun înotător român din istorie, David Popovici.

Tudor Boldor este poate cel mai talentat rugbist al clubului Steaua, însă acesta tocmai a fost prezentat oficial la Dinamo, iar imaginile au ajuns pe toate televiziunile.

Pentru Clubul Sportiv al Armatei este a treia lovitură în doar câteva luni de zile.

CSA Steaua a mai pierdut alte două piese importante în detrimentul lui Dinamo

CSA Steaua a rămas fără antrenor secund la echipa de baschet, după ce Eugen Ilie a plecat la Dinamo. 

Acesta a antrenat mai multe echipe importante din România și a pregătit și loturile naționale U16 sau U18, cu care a participat la mai multe ediții ale Campionatelor Europene.

O altă lovitură importantă dată de Dinamo este transferul Xeniei Bonca, căpitanul echipei de polo a CSA Steaua. Bonca este cea mai titrată poloistă din România, cu opt titluri de campioană și șase Cupe ale României.

Cea mai tehnică poloistă din România nu regretă nicio secundă plecarea de la CSA Steaua: „Mă bucur mult că m-am alăturat echipei Dinamo începând din acest sezon. Este o nouă provocare pentru mine și voi da totul pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele din noul sezon”, potrivit Fanatik sursa foto: Fanatik 

Comentarii