Omul gata să se arunce în haosul de la Dinamo, pentru noul proiect din Ștefan cel Mare

 


Unul dintre putinele glorii dinamoviste care nu a vorbit de rau pe Dinamo indiferent de situatie. 

Mai rar asemenea caractere. Pentru mine esti un model de om, ai locul tau special in inima mea. 

Ion Marin, omul gata să se arunce în haosul de la Dinamo, pentru noul proiect din Ștefan cel Mare

Conducerea lui Dinamo, sau ceea ce a mai rămas din ea, ar trebui să se miște rapid. Mai este doar o lună până la începerea campionatului din Liga 2. Mai mulți foști dinamoviști trag un semnal de alarmă în privința riscului la care se expune echipa.

„Nu sunt implicat absolut deloc acolo, nu am nicio funcție oficială și probabil că nu voi avea. Eu am răspuns cu plăcere solicitării domnului Zăvăleanu, dar grupul acela nu are nicio calitate oficială de a decide ceva. Noi nu decidem nimic, sunt doar niște consultări, despre care nu putem spune că au dat roade prea multe.

Pașii la care se referea că trebuie făcuți încă nu s-au făcut. Domnul Zăvăleanu a spus că are niste pași. Numirea președintelui, președintele să numească grupul tehnic și de acolo să înceapă să se deruleze toate celelalte”, a reacționat Ion Marin la Playsport Live.

„Dacă nu greșesc, mai este o lună de zile până la începerea campionatului. Nu este timp absolt deloc că să pregătești echipa a doua. Nu vei putea, din punct de vedere financiar nu ai nicio șansă se aduci jucători de valoare

Situația e incertă în continuare, mie îmi pare rău că în primul rând nu s-au refăcut structurile de conducere ale clubului. Făceți-o, că nu ai timp. Eu trag un semnal de alarmă, pentru că s-a vehiculat că s-ar dori ca 

Dinamo să promoveze din primul an în Liga 1. După părerea mea nu este posibil așa ceva”, a mai spus fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare.

Vă informez, vă declara oficial, vă spun direct. Da! Ajut din toate punctele de vedere, cu orice pot, fără să am o funcție oficială, pentru că sunt sub contract cu FRF. Nu am pretenția de salariu, de funcții, dacă este nevoie să îmi spun o părere, o fac cu mare placere.


sursa foto: Prosport

Comentarii