Ovidiu Burcă, interviu despre preluarea lui Dinamo

 

Viața la Săftica. Dinamovistul care îl contrazice pe Mihali: "Vă invit să vă duceți să vedeți. Le era foarte greu să trăiască"

"De când sunt la Dinamo, nu au fost niciodată condiții de performanță, vă spun sincer. Nu aveam nimic. Erau condiții acceptabile pentru noi, care ne obișnuiserăm cu greul, dar erau probleme, au fost probleme tot timpul.

Pentru că, având probleme cu banii și fiind situația asta financiară foarte grea, am dus lipsă de multe lucruri", a spus Andrei Radu, la Liga Digi Sport.

Andrei Radu: "Când luam salariul sau o primă, împărțeam pentru toată lumea. Era foarte greu să trăiască"

"Inclusiv angajații de acolo erau nemulțumiți că aveau întârzieri, nu-și primeau salariile. Mai strângeam noi bani și le mai dădeam să mai stea, le mai dădeam femeilor de la spălătorie să mai stea.


Vorbeam cu bucătarul și întrebam ce mai lipsea și încercam să rezolvăm noi, jucătorii.

Dădeam bani, în sensul că, atunci când luam salariul sau o primă, împărțeam pentru toată lumea și era o bucurie pentru angajații de acolo, care nu își primeau salariile, în condițiile în care salariile erau foarte mici și se simțea la ei, dacă nu luau o lună sau două, deja era foarte greu să trăiască, sau să mai vină", a 

dezvăluit Andrei Radu.uții astăzi, dar lucrurile nu sunt clare. Nu pot confirma că sunt antrenorul lui Dinamo, pentru că nu am semnat absolut nimic. Am vrut să văd exact care e situația clubului, am avut o întâlnire și cu reprezentanții DDB, dar și cu reprezentanții administratorului judiciar. 

Lucrurile sunt încă un pic departe de a fi aranjate. Ar trebui să se numească un administrator special, iar de acolo lucrurile trebuie să intre în normalitate. Vedem zilele viitoare ce se va întâmpla”, a declarat Burcă, pentru GSP.ro.Comentarii