Pleacă și el de la Dinamo. „Au un singur dor, să fugă de la Dinamo"

 


VIDEO - Antrenorul lui Dinamo, reacție extrem de dură după umilința cu Unirea Slobozia ===> Cnalaul YouTube al paginii si al celui mai mare grup de dinamovisti

„Oneață” nu-i iartă pe anumiți jucători și spune că mulți dintre ei nu își dau interesul, sunt „lamentabili” și se gândesc la un singur lucru, cum să plece de la Dinamo;

Augustin nu-l iartă nici pe Ionuț Negoiță: „aducea, la Săftica, mâncarea de la hotel, în caserole. Poate ce rămânea. Și acum mai vin facturi”. 

La anumiți jucători. Fotbaliști care asta au în cap, să plece, să se ducă de la Dinamo… la bani. Lasă, bă, banii și joacă! Eu am venit să ajut Dinamo într-un moment în care toți fug. Sunt în concediu, neplătit, am înțeles, ce să fac, să nu mă bag? Puteam să o fac? Țălnar, domnul Ion Marin la fel, amândoi ajută benevol. Domnul Zăvăleanu a avut o idee foarte bună, un moment de inspirație aș putea să spun când a făcut această comisie, altfel cine ar mai fi mers la antrenamente, cine? Nu ne plângem, pentru că asta ne place, plus că iubim Dinamo. Restul au fugit ca lașii! Se închidea totul, nu venea nimeni. Și jucătorii ăștia ce fac? Își bat joc! 

„Au un singur dor, să fugă de la Dinamo. Cei de la Slobozia ne-au dat cinci, însă ar fi putut să înscrie de șapte ori”

Când vezi așa ceva, când vezi că sunt lamentabili. Tot respectul pentru Patriche, Ehman, Roșu și care au mai tras de ei, au mai strigat, și-au dat interesul, însă ceilalți au fost sub orice critică, au un singur dor, să fugă de aici! Am vorbit înaintea meciului în vestiar, m-a lăsat Mihăescu singur pentru că a avut o problemă în familie, un deces și nu a putut veni la meci, iar eu le-am cerut să alerge, să-și hărțuiască adversarul alergând mai mult ca el, că tactic nu am cerut nimic, nici nu prea am făcut. Ambiție și dăruire. 

Mă doare sufletul, crede-mă, primesc zeci de mesaje de la oameni, de la fani dinamoviști care îmi spun să ferim clubul de hienele astea care au intrat aici și după au plecat fără să aibă vreun resentiment. Unde sunt hienele? 


Care hiene domnul Augustin?

Se știu ele. Că au fugit! Căutați-i, să vedem dacă-i mai găsiți. La greu au rămas dinamoviștii, același Mihăescu, bun de fiecare dată. De ce să nu aibă și el o șansă? Ce poți să pățești dacă-l pui pe Mihăescu, un dinamovist veritabil? 

Ionel Augustin: „Pe vremea lui Negoiță, jucătorii mâncau la caserolă”

S-a discutat mult și despre condiții, lipsa personalului de la Săftica… 


Hai, domne, că astea cu Săftica sunt bazaconii. Nu au 10 echipe din România ce avem noi în cantonament. Sunt condiții la Săftica. Chiar și după ce domnul Negoiță ne-a interzis să mai intrăm în clădirea lui. S-a zis de bucătar, Dinamo a avut bucătar, l-au adus domnii Mureșan și Zăvăleanu.

Și știm cum mâncau jucătorii pe vremea domnului Negoiță! Aduceau mâncare la caserolă de la hotelul domnului Negoiță, poate ce rămânea pe acolo, că tot mai apar facturi. Asta a fost forma sa de ajutor, exact, așa au ajutat unii, potrivit PlaySport.ro

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo

Marius Niculae nu a vrut să fie administrator, Dan Alexa nu a acceptat postul de antrenor, iar Florin Răducioiu va demisiona astăzi sau mâine din postul de director sportiv.

Florin Răducioiu, 52 de ani, a revenit în Ștefan cel Mare la începutul lui 2022. „Minunea Blondă" a fost o lovitură de imagine pentru conducerea lui Dinamo, el întorcându-se într-o funcție oficială în alb-roșu după o pauză de 15 ani, dar nu se mai regăsește în noul proiect, potrivit GSP 

„Radu” a început prin a fi o prezență frecventă lângă Flavius Stoican, primul antrenor din 2022, atât la conferințele de presă, cât și la meciuri, apoi s-a retras tot mai mult. Nu a mai venit la întâlnirile cu jurnaliștii, a mers în tribuna oficială, doar a continuat să țină aproape de echipă, cât a putut de mult.  

Nu a participat, pe 14 mai, la sărbătoarea clubului, care a împlinit 74 de ani de existență, nu face parte din „Sfatul bătrânilor” de pe WhatsApp, constituit de Zăvăleanu.

Comentarii