Prima reacție a omului de legătură în vânzarea clubului Dinamo. Ovidiu Burcă, prima reacție

 
Dinamo este pregătită să intre într-o nouă eră.

Deocamdată nu vreau să comentez până în momentul în care lucrurile nu intră pe o direcție clară. Atunci, sigur, putem sta de vorbă. Dumneavoastră aveți surse, ați publicat, ce pot să vă zic mai mult?”, a spus Vlad Iacob pentru Playsport.ro.

Înregistrat drept intermediar, Vlad Iacob deține o diplomă de master în „Football Business”, în parteneriat cu FC Barcelona, obținută la prestigiosul Institut Johan Cruyff. Vlad are o vastă experiență ce se întinde pe mai mult de un deceniu ca acționar sau intermediar în afaceri de logistică în maritimă și porturi în România. Întorcându-se la adevărata sa pasiune, fotbalul, în 2017, Vlad dorește să contribuie la dezvoltarea noii generații de fotbaliști. De asemenea, este implicat în mai multe proiecte de consultanță pentru cluburi de fotbal sau alte organizații fotbalistice sau terți.”


„Am discutat cu Vlad Iacob despre Dinamo?” Ovidiu Burcă, prima reacție despre venirea în Ștefan cel Mare.

Îl cunosc pe Vlad Iacob de foarte mult timp, de când lucram în administrație. E un tânăr care și-a dorit foarte mult timp să intre în zona de administrație sportivă, de a manageria un club, e un tânăr cu foarte mult entuziasm.

Vlad Iacob a fost prezent la meci. Am discutat despre Dinamo cu Vlad, am discutat cu foarte mulți oameni. Am vizionat un meci și am discutat puțin pe tema Dinamo, dar nimic mai mult. Orice aș putea spune în momentul de față, lucrurile sunt complicate și orice aș spune acum sunt prea multe supoziții.

Ovidiu Burca și-ar dori să antreneze Dinamo?

„Bineînțeles! Cine nu și-ar dori să antreneze Dinamo? Despre asta e vorba, în condițiile actuale, de incertitudine, de instabilitate, de depresia generală, cred că niciun antrenor nu poate face minuni.

Un antrenor vrea să meargă acolo unde există un minim de stabilitate, la lot, la condiții de antrenament, salarii plătite la timp. Jucătorului trebuie să îi oferi ce îți asumi contractual. Trebuie creat un ambient de performanță.

Când vrei să câștigi campionate, e normal să fie făcută o selecție riguroasă. Nu ajungem până acolo, dar că să poți să îți faci meseria că antrenor cu demnitate, ai nevoie de un minim de condiții.

Ca antrenor, ai nevoie de 6-8 săptămâni că să pregătești echipa. Lucrurile sunt întârziate puțin. Din punct de vedere al unui antrenor, lucrurile sunt puțin întârziate”, a declarat Ovidiu Burcă la Playsport Live.

Comentarii