Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant

 

"Echipa este încă departe de ceea ce mi-aș dori să se întâmple. Zi de zi construim o fundație care să ne ajute să construim o formație care să se lupte pentru locurile de promovare. Conducerea mai este în discuții cu anumiți jucători. Din păcate, jucătorii din România buni sunt foarte scumpi, iar în străinătate e cu noroc să vezi în câteva zile un jucător care să fie la un nivel ridicat. 


Noi ne dorim să jucăm pe Arcul de Triumf, un acord de principiu, verbal avem, dar rămâne de văzut dacă se va și concretiza", a declarat Ovidiu Burcă după meci, potrivit sport.ro


”Avem o datorie față de Dinamo”, spune Răzvan Zăvăleanu

”Ne-am asumat ceva față de Dinamo. Credem că avem o datorie față de Dinamo și față de suporterii acestei echipe și pot să-i asigur că vom încerca să ne ducem misiunea la capăt.

Salvăm Dinamo! Ne-am asumat acest lucru. Și cine nu a înțeles că pe primul plan nu sunt banii în această procedură, ci salvarea unui club istoric al României, poate că o să înțeleagă în momentul acesta”, a declarat Răzvan Zăvăleanu,

”Dacă vorbim despre implicarea noului administrator special, Vlad Iacob, o văd drept una de 100%. Mulțumit voi fi în momentul în care vom avea necesarul de bani pentru a acoperi nevoile societății.

Lucru care deocamdată nu s-a întâmplat. Dar se fac în continuare eforturi în acest sens și să sperăm că vor fi încununate de succes”, a spus Zăvăleanu.

El a precizat că găsirea de resurse financiare este un obiectiv comun. ”Fiecare dintre noi, separat, sau împreună, încercăm să găsim sursele necesare supraviețuirii”.

”Din fericire pentru mine, perioada în care a trebuit să ne asumăm și lucruri de natură sportivă a trecut.

Avem administrator special care se ocupă. Noi ne ocupăm acum doar de ceea ce trebuie să ne ocupăm. Respectiv, supravegherea financiară a societății.

Dar văd că noul administrator special se preocupă serios de latura sportivă”, a conchis Zăvăleanu potrivit FANATIK.

Comentarii