Răzvan Zăvăleanu recunoaște: "Da, s-ar putea ca Dinamo să aibă investitori noi"

 

Răzvan Zăvăleanu confirmă discuțiile cu posibili investitori

Despre posibilitatea ca un nou acționariat să apară la Dinamo a vorbit Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului.

"Sunt mai multe discuții cu mai mulți potențiali investitori, dar nu pot intra în amănunte pe tema asta, și sper ca una dintre ele să se materializeze. Eu speranțe am și am avut întotdeauna. Am și fost acuzat că arunc informații false pentru a ține suporterii aproape.

Nu știm nimic cert nici acum, nu e nimic semnat, dar speranța e că o să aducem pe cineva alături de noi. Cele mai mari probleme sunt legate de structura heterogenă a acționariatului și de dorința de a controla totul la Dinamo.

Au existat mișcări la nivelul lotului, tocmai de asta a fost și constituită acea comisie. Eu cred foarte tare în specializare, fiecare cu treaba lui, eu mă ocup de partea cu insolvența, nu să aduc jucători. Sper ca in curând să avem și antrenor și un nou patronat.

Din păcate, chiar nu am niciun termen, nu pot să zic că o să fie mâine sau peste două săptămâni. Cert este că DDB s-a comportat ca un acționar majoritar, știu că face acest lucru și în continuare. Nu cred că o discuție cu Șerdean o să fie încunanată cu succes.

Cine vrea să vină, e clar că să vină într-o situație în care nu sunt datorii și certuri între acționari", a spus Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.


sursa foto: PlaySport Live

Comentarii