Se pare ca au picat două transferuri

 
Dinamo, pe ultima sută de metri înainte de startul ligii secunde! Două amicale stabilite în această săptămână

“Câinii” şi-au stabilit alte două meciuri amicale pentru această săptămână. Miercuri dimineaţa, de la ora 10:00, Dinamo va evolua într-un meci amical cu Popeşti Leordeni, pe terenul advers. În iarnă, Popeşti Leordeni a câştigat cu 2-1 în faţa “câinilor”, potrivit Fanatik 

La finalul săptămânii, Dinamo va mai avea un joc de pregătire, de această dată în baza de la Săftica. Echipa lui Ovidiu Burcă va evolua împotriva celor de la CS Tunari, cu fix o săptămână înainte de startul ligii secunde.

“Câinii” caută întăriri până la începutul sezonului!

Dinamo încearcă să puncteze şi pe piaţa transferurilor. După retrogradarea echipei, lotul s-a dezintegrat,  nu mai puţin de 23 de jucători părăsind echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Oficialii “câinilor” lucrează să formeze un lot competitiv.

“Câinii” i-au adus în această vară pe Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Valentin Lazăr și Vasile Buhăescu. În 

probe la Dinamo sunt și Cătălin Țîră, Iulian Roșu și Andrei Marc, dar rămâne de văzut dacă Ovidiu Burcă îi va opri în lot.

Antrenorul lui Dinamo își va completa și staff-ul în această săptămână. Florin Marin va avea o discuție cu cei din conducerea clubului pentru a venit pe postul de consilier tehnic, în timp ce noul antrenor cu portarii va fi Vicențiu Dragomir.


Principalul sprijin financiar de la Dinamo rămân fanii din DDB!

Noul președinte al clubului, Vlad Iacob, i-a promis alte 5-6 transferuri lui Ovidiu Burcă, pentru această perioadă de mercato. Însă, cea mai mare problemă de la club rămâne lipsa unui investitor, deși oficialii clubului încearcă de un an să atragă un om care să preia Dinamo.

Ovidiu Horșia nu a putut să își obțină transferul gratis de la FCSB 2 la Dinamo, iar Andrei Marc s-a prezentat totuși la Săftica, dar surse din vestiarul „câinilor” ne-au dezvăluit că de câteva zile fostul căpitan al Concordiei a decis să nu se mai ducă la niciun antrenament, potrivit Prosport


După ce a discutat cu Vlad Iacob, noul administrator special al grupării din „Ștefan cel Mare”, Andrei Marc a luat decizia că nu este cazul să semneze cu Dinamo. Astfel că, acesta a hotărât să nu se mai prezinte sub comanda lui Ovidiu Burcă la antrenamente.

Interesant este faptul că Liga 2 bate la ușă, țintarul este făcut, dar până la această oră Ovidiu Burcă nu are la dispoziție un lot care să le permită suporterilor să spere la promovarea în SuperLiga încă din primul an de ligă secundă. 

Comentarii