Și-a găsit echipă de play-off! El este antrenorul care va conduce Dinamo la începutul campionatului

 Jonathan Rodriguez a semnat cu Sepsi!

Mijlocaşul care a evoluat în ultimele şase luni la Dinamo şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, echipă de care aparţinea şi a semnat cu covăsnenii din postura de jucător liber:

Jucătorii cu salarii mari părăsesc, pe rând, corabia Dinamo. Ultimul de pe lista plecărilor este Jonathan Rodriguez, mijlocaşul împrumutat în a doua parte a sezonului de la CFR Cluj şi omul care avea unul dintre cele mai mari lefuri din lotul “câinilor.

Jonathan Rodriguez s-a înţeles pentru un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă unul. El va câştigă la echipa lui Cristiano Bergodi 7000 de euro lunar, potrivit Fanatik 

El este antrenorul care va conduce Dinamo la începutul campionatului

După plecarea lui Gică Mihali, Iulian Mihăescu a preluat sarcina de a conduce antrenamentele până la stabilirea noii conduceri de la Dinamo. Doar că procedurile sunt destul de complicate, iar timpul până la startul sezonului este din ce în ce mai redus.

Pentru înlocuirea lui Iuliu Mureşan de la echipă trebuie convocată Adunarea Generală a Acţionarilor, acolo unde Dorin Şerdean, acţionarul majoritar, va avea dreptul de a alege noul administrator special, care ar putea veni cu propria variantă de antrenor.

Însă, până acolo este cale lungă şi, cel puţin până se stabilizează lucrurile, Iulian Mihăescu va conduce echipa.

“Din păcate, nu sunt prea mulţi jucători care vor să vină la Dinamo, în această situaţie. Mă bucur că au semnat Lazăr şi Roşu, dar avem nevoie de întăriri. Va fi greu să rezistăm cu jucători care anul trecut au retrogradat în Liga a 4-a şi juniori de la Mihali. 

Sper ca situaţia să se îndrepte în următoarele săptămâni. Probabil că eu voi conduce echipa la începutul sezonului dacă nu se rezolvă situaţia cu preşedintele până atunci. Dar să ştiţi că mă deranjează unele lucruri pe care le tot citesc. 

Toată lumea spune că Dinamo nu are antrenor. Păi eu ce sunt aici? Peste tot citesc că nu există antrenor la Dinamo, că e haos. Noi ne pregătim, eu sunt aici, am contract şi ajut. 

Dar, într-adevăr, situaţia este dificilă la nivel de lot. Dacă nu vin întăriri, va fi greu să rezistăm în această situaţie”, a spus Mihăescu, potrivit Fanatik 


sursa foto: GSP


Comentarii